Hrvatska pop zvezda Nina Badrić pozirala je u prelepoj haljini u kojoj je izgledala kao milion dolara, a ono što je posebno zanimljivo je cena ove kreacije koje je mnoge iznenadila.

Nina je bila tip-top sređenja u ciklama haljini koja ima tanku elegantnu srebrnu bretelu, a onda je otkrila ono što je mnoge interesovalo.

nina badric
Instagram 

- Na zahtev publike, svih vas, koji ste mi danas poslali poruke koliko košta haljina… Haljina košta oko 3.100 dinara, a čarape su čitavih 700 dinara - napisala je Nina.

Iako je dobila mnoštvo pohvala i komplimente poput toga da u ovoj haljini izgleda kao milion dolara, ni sama nije očekivala da će ubrzo stići nesvakidašnja ponuda.

Naime, pevačica je objavila fotografiju poruke koja glasi:

nina badric
Instagram 

"Pozdrav lepotice, siguran sam da si otvorena osoba i da bi mogla razumeti moj zahtev. Nije svakodnevno pitanje, ali me zanima kupovina tvojih najlonki i čarapa. Da li bi 200 eura po paru bilo u redu za tebe? Zašto nudim toliko? Zato što razumem da su to tvoje lične stvari i samo bi te dobra ponuda naterala da je prihvatiš.

Obećavam ti da će ovo biti vredno tvog vremena, plaćanje je uvek unapred. Imaš li paypal? Ako ne, javi mi kako mogu da ti pošaljem novac.

nina badric
Instagram 

Javi mi se za više detalja i više informacija. Ako želiš nešto da promeniš, slobodno reci. Nalazim se u Nemačkoj", glasila je poruka nepoznatog muškarca.

Nina nije ostala ravnodušna, te je tako putem storija pokazala da ne može da veruje kakvu je poruku dobila.

- Pa ti reci - napisala je pevačica.