NAŠE POZNATE DAME IZGLASALE OMILJENI PRINT: Nekada su ga nosile samo bake, a obožava ga i Kejt Midlton

Iako se po nekoliko puta vraćaju, karo i pepito su definitivno printovi koji su obeležili godinu na izmaku, a naše poznate dame ih obožavaju.

Naše poznate dame obožavaju da nose kariranu odeću
Instagram 

Sigurno ste nekoliko puta pomislili da karirana odeća više pristaje starijima od vas samih, kao i da je mnogo teško postići da odeća sa takvim printom izgleda stilizovano i jako dobro.

Ipak, tu su naše poznate dame da nas uvere da karirani, ali i pepito dezen može ponovo da dospe u centar pažnje.

Iako se u modu vraćaju svake treće sezone otprilike, godina, koja je na izmaku, čist je dokaz da su svoju ponovnu vladavinu tek započeli. Ove sezone, nose ih mnoge poznate ličnosti.

Karirano je dezen koji su poznate dame ponovo vratile u modu.
Profimedia 

Počev od najveće modne ikone Kejt Midlton, pa sve do naših popularnih pevačica i influenserki, koje ističu garderobu u prvi plan.

Jasno je da stajlinzi Kejt Midlton nemaju greške, pa nas je njeno izdanje u kariranom kompletu oduševilo i pokazalo da možete izgledati trendi i u ozbiljnim poslovnim kombinacijama.

Sara Jo, iznela je ovu smelu kombinaciju i to u narandžastoj boji. Ovaj miks boje i dezena retko se viđa, a na njoj izgleda savršeno.

Ukoliko uklopite i neki detalj, poput beretke, napravićete pun modni pogodak!

Sara Jo je još jedna u nizu poznatih ličnosti koje vole kariranu odeću.
Instagram 

S druge strane, influenserka Mica poznata je po svojim neobičnim kombinacijama. Na njenom instagram profilu možemo da vidimo da preferira i poslovni stil, ali i sportske komade. Često ih savršeno kombinuje.

Mica nam je pokazala kako komplet ovog dezena uz dobar par čizmi možemo nositi i u hladnim mesecima.

Manekenka Ana Rajković je mlada mama koja osvaja izgledom. Mnoge dame su se zaljubilje u neobičan komplet ovog dezena.

Ana Rajković je oduševila kariranim stajlingom.
Instagram 

Uz tašnu jarke boje, glasamo da ovaj stajling nema greške.

Tamara Kalinić definitivno postavlja granice kada je moda u pitanju. Njen karirani stajling sive boje je idealan za sve moguće prilike koje možete da zamislite.

Tamara Kalinić nam je pokazala kako kombinujemo karirani print na odeći.
Instagram 

Izgleda da ovi dezeni i popularni krojevi sada savršeno pristaju mnogim trendseterkama, ali i ozbiljnim i uspešnim ženama. Ove sezone sigurno nećete pogrešiti ako obogatite svoj garderober ovakvim jednim komadom odeće.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši