Animal printovi su oduvek bili namenjeni onima koji imaju malo više hrabrosti kada dođe do stila. Međutim, dovoljno je da budete umereni i da vam to bude najbolja mantra kojom se vodite pa nećete završiti sa riskantnim odevnim kombinacijama.

Leopard dezen je divlji, egzotičan i nesvakidašnji. Odavno je najtrendi među animal print-ovima, a danas je simbol modernosti i važi za fashion statement.

Za devojke koje ne vole mnogo da eksperimentišu idealni su baletanke, torba ili novčanik s animal printom. Za one smelije idealni su kombinezoni ili suknje do kolena uz jednobojne sandale. Emina jahović odabrala je da to bude košulja što je definitivno svrstava među hrabrije dame.

emina jahovic
Instagram 

Emina Jahović uparila ga je sa teksas šortsom, što je sjajan izbor jer materijali poput džinsa i tamne kože su savršena osnova za isticanje ovog dezena. Sve je dopunila kaišem u istom dezenu i zlatnim nakitom.

Iako na fotografiji ne vidimo koji par obuće je Emina odabrala, ovakav look lako možemo da zamislimo sa moćnim glomaznim bajkerskim čizmama.

Koliko Emina Jahović voli leopard print možemo videti i po njenim modnim kombinacijama, a mislimo da čak poseduje svaki komad odeće u ovom neodoljivom dezenu, pa čak i na jakni!

U galeriji pogledajte najnoviju Emininu košulju, kao i druge leopard komade:

screenshoot/instagram emina jahović u leopard printu