Cikličnost mode vidi se i ovim primerom papuča na delu. Da je moda iz devedesetih večita inspiracija vidi se po trendovima koji se sve češće vraćaju, a sada je došao red na hit obuću koju su mnogi već i zaboravili obzirom na poretek vremena.

Velike svetske zvezde vole da oživljavu zaboravljene hitove iz devedesetih ili 2000-ih, ali čini se da Dua Lipa vraća još jedan omiljeni komad iz 90-ih u 2022. Da li se sećate pomalo bizarnih japanki na platformu? Reč je o neobičnom trendu koji je dominirao u 90-im i jedan je od onih modnih komada koji je beležio različita mišljenja.

Dua Lipa ponela je trend 90-ih, popularne papuče na platformu.
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ultimativni hit se vratio neočekivano ove sezone i to u orman Dua Lipe u kojoj mnoge devojke vide pravu modnu inspiraciju.

Lepa brineta ovih dana puni baterije u sunčanom Majamiju gde se na plažu uputila u pravom letnem izdanju koje joj je odlično pristajalo, dok je u ruci držala knjigu "Hiljadu čudesnih sunaca", Haleda Hoseinija.

Dua Lipa nosi papuče japanke na platformu koje su bile trend 90-ih godina.
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Haljina golih leđa od prozirne tkanine naglasila je njenu vitku figuru u crnom bikiniju, a ležeran luk dodatno su upotpunile upravo spomenute japanke sa platformom brenda "Coperni" koje su nas u trenu vremeplovom vratile u 90-te kada ih je nosila i popularna glumica Dženifer Aniston.

Svi ljubitelji zaboravljenih trendova su oduševljeni ovim trendi modelom, a da li će biti hit leta ostaje nam još nekoliko meseci da vidimo.