Glumca Džona Korbeta publika najviše pamti kao Ejadana Šoa iz serije "Seks i grad", u kojoj se prvi put pojavio 2000. godine. Međutim, iako su mnogi mislili da ćemo ga videti u nastavku "And just like that...", to se nije dogodilo.

Druga velika ljubav Keri Bredšo, šarmantni Ejdan Šo nije se pojavio ni u jednoj epizodi popularne serije, iako je glumac sam potvrdio za Page Six da će učestvovati u ostvarenju.

Da stvar bude još gora, producenti su se kasnije ogradili rečima da Ejdana, odnosno Džona nikada nisu zvali da bude deo, iako u to mnogi nisu poverovali. Zapravo, nakon neizvesnog nastavka nekada kulte serije, mogućnost da se Ejdan vrati i nastavi gde je stao sa Keri sada su nikad veći, pogotovo ako se uzme u obzir da je Zverka preminuo.

džon korbet danas
Charlie Steffens / Zuma Press / Profimedia 

Inače, Korbet se prvi put pojavio u trećoj sezoni serije čije je snimanje započelo 2000. godine, a zadnju epizodu snimio je 2003. ali vratio se i u drugom od dva filma koja su usledila nakon završetka serije...

Kao skromni i povučeni dizajner nameštaja očarao je glavnu junakinju serije, ali i dobar deo gledateljki koje su zauzele njegovu stranu i navijale da baš on bude konačni odabir Keri Bredšo, a ne čuveni Zverka.

I dok je Kerina ljubavna avantura podelila publiku u dva tima, verujemo kako će se većina gledateljki složiti da Ejdan, odnosno Džon s godinama izgleda sve bolje. Glumac ponosno nosi svoju sedu kosu koja mu je, kako često znaju da komentarišu njegove obožavateljke, dala dodatni šarm, a zadržao je i dobru figuru.

Status miljenika žena donela mu je i uloga zgodnog Amerikanca Iana u filmu "Moja velika mrsna pravoslavna svadba", a iako ga žene opsedaju, on je godinama veran samo jednoj ženi.

Naime, Džon je od 2002. godine u srećnoj vezi s glumicom Bo Derek. Par se upoznao na sastanku na slepo, a danas žive na ranču u Kaliforniji, na kom uzgajaju i konje.

Džon Korbet i dan danss izgleda sjajno.
Hollywood To You / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim glumom Korbet se bavi i muzikom, a 2004. godine potpisao je i diskografski ugovor s izdavačkom kućom Broken Bow Records iz Nešvila. Dosad je objavio dva albuma, a i dalje nastupa sa svojim bendom u pauzama od snimanja filmova i serija.

Da li ćemo ipak gledati Ejdana u drugoj sezoni "And just like that..." ostaje da vidimo, a nema sumnje da bi njegovo pojavljivanje obradovalo brojne obožavateljke širom sveta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!