Sara Jo oduševila je jučerašnjim izdanjem na konferenciji za novinare u Starom dvoru povodom objavljivanja da će za doček Nove 2022. godine nastupati u društvu koleginica Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Iako je na privatnom planu prolazi kroz turbulentan period koji je obeležila i drastičnom promenom kose, čini se da joj na poslovnom planu nikada nije išlo bolje. Neko vreme se šuškalo da jeSara Jo raskinula vezu sa poznatim producentom Milkom Babićem, a onda je ona to zvanično i potvrdila.

Rekacije na poslednju pesmu "Divlja", kao i to što je bila deo ovogodišnjeg Prajda, a sada i nagrada da peva Novogodišnju noć u Beogradu su samo višnja na vrhu torte za sve godine probijanja na sceni autentičnim stilom.

Koliko neguje posebnosti govori da i u moru animal printova poput leoparda, zebre i zmija, ona bira večni street style favorit: karirani dezen.

sara jo u kariranom odelu
Instagram 

Karirano odelo je već neko vreme nekoliko stepenica iznad i apsolutno je evoluiralo na modnoj sceni, a u to je dobro upućena i Sara Jovanović.

Naime, popularna mlada pevačica se za jučerašnju konferenciju u Narodnoj skupštini odlučila za crveno odelo kariranog dezena koje je odiše samopouzdanjem, a kao dodatni šik ovoj trendi kombinaciji dodala je nezaobilazni aksesoar jeseni - beretka.

Odelo kao jedan od zahvalnijih komada u ormanu instan čini da se žena oseća moćno i elegantno, a pored klasičnih monohromatskih ove sezone se lako možete igrati sa dezenima.

Ukoliko razmišljate u kakvu biste odeću mogli da uložite ove jeseni, odelo je izbor posle kojeg se nećete pokajati. To je investicija koja se višestruko isplati – komade možete kombinovati i odvojeno, a samo odelo nositi na različite načine.

Sara Jo svakom outfitu daje garantovan je osećaj moći i seksepila koji čak dolazi i kada prisvoji ovaj tradicionalno muški komad.

U galeriji pogledajte kakvo trendi odelo je Sara izabrala:

Instagram Sara Jo u crvenom kariranom odelu