Pop pevačica Sara Jo pojavila se sinoć na Elle style awards, a sve oči bile su uprte u nju. Sara je svojom izgledom oduševila sve prisutne, ali i svoje pratioce na Instagramu.

Naime, pevačica je stajllingom koji je odabrala za ovu priliku izazvala opštu pometnju na društvenim mrežama jer svi komentarišu da izgleda kao savršeno.

Sara je obukla elegantnu bež haljinu kojom je dovoljno pokrila, a opet i otkrila svoje atribute. Pevačica je objavila nekoliko snimaka i fotografija, a na svakoj objavi može se videti da ne nosi brushalter, te je dekolte bio u prvom planu.

Instagram Sara jovanović.jpg

Dubok šlic na haljini istakao je njene dugačke, vitke noge, a paž frizura i dramatična šminka upotpunili su stajling.

Podsetimo, Sara Jo nedavno je sve iznenadila kada je u javnost dospela vest da ima novog dečka. Reč je o Slovencu koji se zove Žiga Sotlar, uspešni plesač dobro poznat brojnim zvezdama sa srpske javne scene. Pre njega pevačica je bila u vezi sa producentom Milkom Babićem

Iako u početku nije želela da se za njenu novu vezi zna, Sara je nedavno objavila detalje sa putovanja sa mladim plesačem i time potvrdila da uživa u novoj ljubavi, a više fotografija njenog novog dečka pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Žiga Sotlar novi dečko Sare Jo