Marija Mikić nastupila je na prvoj polufinalnoj večeri Beovizije, a malo ko je mogao da pretpostavi kakvo je iznenađenje čuvala za kraj.

Lepa pevačica na kraju numere "Ljubav me inspiriše", izvadila cuclu i stavila je u usta, i tada je svima bilo više nego jasno da stiže prinova.

Samo iznenađenje bilo je lako sakriti s obzirom da se Marija pojavila u fantastičnoj haljini od tila zbog čega je izgledala poput princeze. Zapravo, sama haljina bila je teška čak 15 kilograma, međutim još je zanimljiviji bio izbor obuće.

Marija Mikić nosila je bajkovitu haljinu od tila.
pritnscreen/instagram 

Naime, u jednom trenutku Marija je podigla donji deo haljine i pokazala da je u patikama, što je sa osmehom pokazivala fotografima.

Marija Mikić ispod haljine nosila je patike.
ATA Images 

Nakon što je otkrila svima da je u blagoslovenom stanju, pevačica se i obratila novinarima i otkrila da nije planirala da tako veliku vest dugo drži kao tajnu.

Marija Mikić govori o velikom iznenađenju na svom nastupu Kurir

Inače, pevačici je društvo pravio i verenik Jovan Pantić koji ju je sve vreme obasipao poljupcima. Inače, Jovan ju je nedavno iznenadio spektakularni iznenađenjem i istetovirao njen lik na butini što je pevačicu potpuno ostavilo bez teksta.

Mariji Mikić sve vreme je pravio društvo verenik.
ATA Images 

Iznenađenje je, očekivano, naišlo na oduševljenje njenih pratilaca, pogotovo pripadnica lepšeg pola, a svi su saglasni da je ovako nešto definitivno ogroman znak ljubavi.

Verenik Marije Mikićž istetovirao je njen lik.
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, ni Jovan ne krije koliko voli pevačicu, a svojim statusima na Instagramu često bi raznežio kako svoju verenicu, tako i sve pratioce. Tako je nedavno napisao:

"Svaki dan sam u tvom novom čudu. Ti si neki viši nivo ŽENE. Ti kad ljubiš ne prolazi, tek tad počinje!!!", a ovo je samo delić prelepih poruka koje se mogu pročitati na mrežama.

Podsetimo, pevačica je zaprošena prošlog juna tokom rođendanske proslave, potpuno iznenada, a fotografije sa vereničkim prstenom ubrzo su preplavile Instagram.

Mariju Mikić verenik je iznenada zaprosio na rođendan.
pritnscreen/instagram 

Usledile su brojne čestitke zaljubljenom paru, a činjenica je da pevačica blista više nego ikada do sada, te da je više nego jasno da joj ljubav i te kako prija, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!