Umetnica Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, prinuđena je da zbog svog zdravstvenog stanja obustavi sve aktivnosti i nastupe u okviru promotivne turneje, kojom svoju pesmu "In corpore sano" predstavlja evrovizijskim fanovima širom Evrope.

Naime, Konstrakta je putem Instagrama otkrila da je zbog zdravstvenih razloga bila prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

"Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava", napisala je Ana.

Konstrakta će boje Srbije braniti u drugom polufinalnoj večeri Evrovizije, 12. maja, a za njenu pesmu i nastup strani mediji i jutjuberi imaju samo reči hvale.

Konstrakta zbog zdravlja morala da otkaže promo nastupe pred Evroviziju
pritnscreen/youtube 

Ana Đurić Konstrakta takmičiće se za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

Ana Đurić je uspela ono što nijednoj učesnici na pesmi Evrovizije sa ovih prostora nije pošlo za rukom - nakon pobede, za samo 24 sata dospela je u vrh trendinga u čak 15 zemalja.

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" postala je preko noći tema brojnih svetskih medija kojima je posebno zanimljiv upravo stih "koja je tajna zdrave kose Megan Markl".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija