Ana Đurić  Konstrakta (43) do te mere je opčinila domaću ali i evropsku javnost da i nepunih deset dana od njene pobede na "Pesmi za Evroviziju" koja ju je automatski kvalifikovala za takmičenje u Torinu ne prestaje da se govori o njoj.

Pobedom, u fokus je došao i njen privatan život i samim tim pre svega na pitanje ima li muža i decu - a ima i jedno i drugo.

Mnogima je već poznato da je Konstrakta već godinama u braku s Milanom Đurićem, ali mnogi ne znaju da je do njihove veze, a zatim i braka, došlo na uvek intrigantan mada odavno ne i jedinstven način.

Naime, dok je ona studirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, njen budući suprug radio je u istoj ustanovi kao asistent.

Mnoge su se ljubavi rađale upravo tako, iako je u našem društvu ostalo donekle kontroverzno kada studentkinja i neko ko se nalazi na poziciji autoriteta prekrše profesionalni kodeks.

Posao nikada nije uticao na njihov bračni odnos, samim tim što ga Konstrakta nikada nije ni obavljala iako njeno umetničko ime aludira na stečenu diplomu.

Umetnica se, naime, još na početku braka opredelila da bude posvećena porodici i da sve svoje profesionalne ambicije usmeri prema muzici pa je godinama nastupala kao član benda "Zemlja gruva".

konstrakta je godinama u braku s milanom
Facebook screenshot 

Milan je ostao u arhitekturi, a građevina na koju su njih dvoje najviše ponosni jeste njihova porodica.

kontsrakta je u braku s milanom dobila dvoje dece
Kurir/Nenad Kostić 

Danas su ponosni roditelji dvoje dece, devojčice Lene (11) i dečaka Nikole (13). Konstrakta je posvećena majka i često je isticala da uživa u toj ulozi više nego u bilo kojoj drugoj, a deca su danas najponosnija na njeno dostignuće u karijeri.

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji