"MOJA DECA SU DOVOLJNO VELIKA DA RAZUMEJU ŠTA SE DEŠAVA" Konstrakta otkrila šta ona i porodica sada prolaze zbog slave

Pevačica Konstrakta koja će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evrovitiji progovorila je o tome kako se nosi sa slavom i popularnošću.

Konstrakta će možda morati da izmeni nastup na Evroviziji zbog tehničkih problema.
ATA Images 

Groznica zvana Konstrakta se ne smiruje. Kako se bliži Evrovizija, sve su glasnije priče da je upravo naša umetnica jedna od favorita, a talentovana pevačica nastavlja da diže prašinu svakim svojim gostovanjem i izjavama.

Ona ne krije koliko joj se život izmenio nakon pobede na Izboru za pesmu Evrovizije, a kako je priznala, život joj je zatrpan obavezama za predstojeće takmičenje.

"Moja deca su dovoljno odrasla da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu", rekla je Konstrakta i otkrila da se oko svega konsultuje sa svojim suprugom.

Konstrakta kaže da su njena deca sada dovoljno velika da razumeju šta se dešava.
ATA Images 

"Naravno da razgovaram sa suprugom i da razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurnija da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put", izjavila je i otkrila da joj i komšije pružaju veliku podršku, a poznato je da je uprvnica matične stambene zajednice.

Konstrakta priznaje da se u svemu konsultuje sa suprugom.
Facebook screenshot 

"To je stvar zajednice i zajedništva. Osećam se delom te zajednice i imala sam vremena u tom trenutku da preuzmem obavezu upravljanja. Drugo, imam divne komšije, komšiluk u kome možeš da odeš na drugi sprat kod komšinice po ajvar, ili da ostaviš na čuvanje decu komšijama u stanu pred, ili da preneseš obavezu na nekog ako nisi u mogućnosti da je u tom trenutku preuzmeš, i tako dalje. Cenim to. Puni su podrške. Hvala im na tome. Nadam se da će uživati u našem nastupu u maju", ističe Ana za Gloriju. Ona napominje da nije očekivala veliki uspeh pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji.

Konstrakta kaže da nije očekivala veliki uspeh pesme.
ATA Images 

"Nisam očekivala. Ali mislim da nisam sama u tome, jer se desilo nešto što mnogi od nas nisu očekivali. Ta podrška i reakcije već nakon prvog polufinala, a posebno nakon finala, ohrabruju", izjavljuje Konstrakta i za kraj otkriva kako je reaguje na to što su je slušale svetske zvezde poput Zendeje i Kamile Kabeljo.

Konstrakta ističe da joj znači podrška nakon takmičenja.
Youtube 

"Nisu me baš slušale, ili možda jesu, to ne možemo da znamo. Na svetskoj top listi na sajtu Genius pesma "In corpore sano" našla se uz zvezde koje ste naveli. Shodno tome da se taj sajt bavi pretežno top-listama koje se bave tekstovima pesama, to znači da su ljudi bili zainteresovani za našu pesmu toliko da su je u velikom broju pretraživali na internetu želeći da saznaju više o tome šta mi tu tačno želimo da poručimo", rekla je Konstrakta na kraju, a ostaje samo da vidimo kakav će plasman pesma ostvariti na samom takmičenju na kom će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri.

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
1 · Reaguj
 1