Ana Đurić Konstrakta pobedeom na Beoviziji postala je senzacija u Srbiji, ali i regionu. Gotovo da ne postoji osoba kojoj nisu ušle u glavu reči pobedničke pesme "In Corpore Sano" koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji u Torinu.

Na društvenim mrežama dosta se komentarisalo o Konstraktinoj numeri, strani jutjuberi nisu krili svoje oduševljenje potpuno drugačijom pesmom koja do sada nije viđena na Evroviziji, a mnoge strane ličnosti takođe nisu krile impresije.

Među njima je i hrvatska pevačica Nina Badrić koja ne krije koliko ju je oduševila Ana. Ona veruje da će Konstrakta imati dobar plasman na Evroviziji.

"Čula sam letimično, sviđa mi se strašno Sara Jo. Međutim, kada sam videla Konstraktu ostala sam bez reči. Ne znam kada me je nešto u poslednjih 15 godina oduševilo kao ona. Kada sam je videla rekla sam da pobeđuje i kladila sam se u večeru.

Nakon toliko dugo godina se na bini pojavila jedna „normalna“ žena koja priča jednu svakodnevnu priču na ciničan i duhovit način. Sigurna sam da će u Torinu biti druga ili treća, ako ne i prva", rekla je Nina za Blic. Ona dodaje i da bi rado snimilia duet s Anom Đurić.

Nina je nakon Konstraktine pobede snimak numere  "In Corpore Sano" objavila i na svom Instagramu gde je navela kako je Ana Đurić originalna, hrabra i svoja.

"Svaka žena je umjetnica svog života. U ovom vremenu gdje nam Svijet nudi plastičnu izopačenu sliku u svakom smislu usudi se biti svoja. Originalna hrabra svjestna snažna i do kraja dosljedna u svojoj jedinstvenoj priči. Zgrabi život za revere i protresi ga. I ne zaboravimo…najvažnija je duboka hidratacija! Sretan nam!!!"

Nina Badrić ne krije koliko je oduševljena Konstraktom
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija