Umetnica Ana Đurić Konstrakta pobedom na izboru pesmu za Evroviziju stekla je veliku popularnost za kratko vreme. Njena numra s kojom će Srbiju predstavljati u Tornu -  "In Corpore Sano" ne silazi sa top lista u regionu, ali i u svetu.

Kako je i sama rekla, Konstrakta se do sad nije srela sa ovolikom medijskom pažnjom, što joj, sudeću po njenom poslednjem storiju, u jednu ruku i ne prija. Da Ana nije znala šta sledi nakon trijumfa, svedočili su i brojni snimci na društvenim mrežama u kojima je nakon finalne noći delovala iznenđaneo i zbunjeno.

Naučiću se na popularnost koja mi je došla. Ja sam mislila, svakog čuda tri dana dosta, ali evo danas, peti dan, možda će biti i sedmi, splasnuće to sve, ali ja sam još uvek ‘Dženi, iz kraja’, što bi rekla Dženifer Lopez“, rekla je Konstrakta.

Ana je dugi niz godina na sceni, ali velika popularnost joj se desila pesmom kada je stih "Koja je tajna zdrave kose Megan Markl" postao tema broj 1 u zemlji i regionu.

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" sada je tema brojnih svetskih medija, a strani jujtujberi uveliko komentarišu Aninu pesmu koju opisuju kao zanimljivu i jedinstvenu.

konstrakta nije očekivala veliku popularnost
ATA Images 

Velika medijska pažnja zatekla je Konstraktu po malo "nespremnom", te je pevačica na svom profilu podelila stori jednog Instagram korisnika, koji je kroz stihove njene pesme i mim čoveka koji se hvata rukama za lice, pokušao da dođe do odgovora kako se Ana trenutno oseća. Rekli bismo da se umetnica s ovim u potpunosti složila. 

KONSTRAKTA PODELILA MIM KORISNIKA INSTAGRAMA
Instagram 

Kako se oseća Konstrakta ovih dana - zapitao se on i pokušao da da odgovor.

"Dugo, dugo nisam bila sama. Baš sama, baš sa sobom, pa da razmišljam o sutra i da samo ležim i gledam kako se kreće po plafonu", glasili su stihovi pesme grupe "Zemlja Gruva", čiji je Ana nekada bila član i koja ima vrlo zanimljiv naziv, "Nisam znala da sam ovo htela".

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija