Listajući Instagram feedove IT devojaka, a i prateći brojne poznate zvezde znamo da će ovog proleća klompe biti pravi must have.

Iako se ne dopadaju svima, ovaj tip obuće je za novu sezonu dobio preobražaj zbog čega su postale veoma popularne, a to najbolje dokazuje i činjenica da su za njima odlepile mnoge poznate dame.

Njihovu popularnost dokazuje činjenica da su ih u svojim novim kolekcijama uključile velike modne kuće, ali i high-street brendovi u kojima smo uspeli da pronađemo najlepše modele.

Ležerne klompe nisu samo udobne, već i praktične, i savršeno se uklapaju prolećnu modu. Klompe su obuća ekscentričnog dizajna, koja može dati dinamiku i karakter čak i najjednostavnijem outfitu.

Ukoliko ne znate kako da ih nosite, kopirajte poznate dame poput Sare Džesike Parker ili Lusi Liu koje ih najčešće nose uz trendi komade i imaćete savršen spoj retro i urbanog izgleda.

Sara Džesika Parker nosi klompe.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Ćerka Demi Mur, Skaut lara Vilis klompe u kamel boji nosi uz pantalone i blejzer, dok je model obogaćen krznom ponela uz farmerke zanimljivog dezena i basic majicom.

Kendal Džener nosi klompe u dnevnim ležernim kombinacijama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dok ih Kendal Džener nosi u dnevnim ležernim kombinacijama, Keri Rusel su pun pogodak u kreiranju svakodnevnih elegantnih look-ova, a u galeriji pogledajte kako to rade i druge dame:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, RFI/Splash / Splash / Profimedia Otkijte kakve klompe nose poznate dame!