Pop zvezda Dua Lipa je poznata kao velika pristalica trendova kakvi su modnom scenom harali 90-ih godina i početkom milenijuma, a svojim cipelama je to i pokazala.

Dežurnim paparacima nije uspela da promakne na ulicama Los Anđelesa kojim se prošetala u monohromatskom crnom outfitu.

Inspirirana Y2K estetikom, ali i muškim ormarom, 26-godišnja lepotica kreirala je zavodljivo izdanje stvoreno crnim prslukom koji je uz pantalone širokih nogavica nosila u formi topića.

Uz torbicu na rame, po uzoru na popularne modele iz 2000-ih, ovo izdanje kompletirala je statement modelom slingback cipela s potpisom italijanskog brenda Gucci.

Pop zvezda Dua Lipa je poznata kao velika pristalica trendova kakvi su modnom scenom harali 90-ih godina.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U odnosu na obožavane salonke, slingback cipele su karakteristične po otvorenoj peti, a poslednjih godina najpoželjnijim verzijama pokazale su se one s dodatkom minijaturne štiklice - kitten, za kakvu se odlučila i modna inspiracija mladim devojkama, Dua Lipa.

Odabrani GG model stiže s logotipom Guccija stvorenog od sjajnih cirkona.
gucci 

Presvučene cirkonima, s dodatkom sjajnih kopči, upečatljivih boja ili printova, aktuelni modeli slingback cipela posebno se ističu, a osim u svečanim prilikama Dua Lipa je pokazala da su idealne i u dnevnim prolećnim outfitima.

Odabrani GG model stiže s logotipom Guccija stvorenog od sjajnih cirkona, čime predstavlja idealan model obuće u duhu trendova s početka milenijuma, a u prodaji se nalazi po ceni od više od hiljadu evra.

Dua Lipa je pokazala da su slingback cipele idealne i u dnevnim prolećnim outfitima.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slingback cipele su jedne od omiljenih modela žena jer njihova glavna prednost leži u činjenici što ne "seku" nogu poput modela s kaišem, pa noge izgledaju duže, a popularnost im jača iz sezone u sezonu.