Od nedavno je Instagram preplavljen fotografijama cipela koje podsećaju na one kakve nose princeze iz bajki, a kao što je slučaj sa mnogim aktuelnim trendovima, ni Zara nije ostala imuna da ih ne isprati.

Iz nedelje u nedelju, Zarina ponuda za novu prolećnu sezonu je bogatija za neke nove komade koji će nesumnjivo postići veliki uspeh kod modnih zavisnika. U kategoriji obuće, Zarin dizajnerski tim je sada ponudio baletanke i cipele sa slingback petom koje neodoljivo podsećaju na hit cipele sa Instagrama.

Prepoznatljive, blještave 'pepeljuga' cipele koje su zaludele ljubitelje mode širom sveta delo su brenda Mach & Mach, a njihovu pristupačnu verziju nudi Zara.

Iza ovog gruzijskog brenda stoje dve sestre, Nina i Gvantsa Macharashvili, koje su se specijalizovale za trendi cipele koje blistaju, svetlucaju i izgledaju tako glamurozno.

Najpoznatije su po cipelama okruženim kamenjem, a međunarodnu pažnju su stekle 2020. godine, nakon što su svoju obuću predstavile na Nedelji mode u Parizu. Nije trebalo dugo da ih nađemo na feedovima zvezda poput Kendal Džener ili Due Lipe, ali i modno osvešćenih trendseterski sa Instagrama.

Posebno su popularni modeli 'Double Bow' i 'Paris'koje krase svetlucave mašname, a da se njihove štikle ukrašene kristalima mogu videti na svakom uglu pobrinula se i Zara koja je napravila približnu verziju, a kako ona izgleda - pogledajte u galeriji:

ZARA Pepeljuga cipele popularnog brenda dostupne su i u Zari!