Tamara Kalinić, naša najuspešnija influenserka posetila je Nedelju mode u Parizu gde je imala priliku da prisutvuje mnogim revijama.

Imali smo priliku da vidimo spekatkularna modna izdanja popularne Srpkinje, o kojoj su pisali i strani mediji.

Na reviji brenda Isabelle Marant Tamara se pojavila u nešto njednostavnijoj kombinaciji, a pažnju nam je privukla njena obuća, odnosno patike.

tamara kalinić u n balance patikama
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Kalinićeva se odlučila za model brenda N Balance koji se vraća na velika vrata. Patike nalik modelu 990 kreiran je 1982. godine, a predstavlja oličenje takozvanih ‘tatinih’ patika i u street style krugovima danas važi za jedan od posebno popularnih modela s potpisom brenda New Balance.

Ipak, poslednjih meseci popularan model patika dobio je dostojnu konkurenciju u modelu 550. Svetlost dana su ugledale sedam godina kasnije, a kao i brojni aktuelni modeli, prvobitno su namenjene za košarkaški teren, a u komercijalnom smislu nisu se uspele preterano proslaviti.

hejli biber u n balance patikama
Peter Parker / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nekoliko decenija kasnije, zahvaljujući modnoj auri njujorškog brenda Aimé Leon Dore, model 550 dobio je pažnju modne javnosti. Poput svog prethodnika, patike 550 brenda New Balance sve češće viđamo na nogama it devojaka i modnih zvezda sa Instagrama.

Hejli Biber i Emili Ratajkovski samo su neke od slavnih dame koje nose patike koje su osvojile i Tamaru Kalinić.

emili ratajkovski u popularnim patikama
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte najlepša izdanja Tamare Kalinić na Nedelji mode:

Mairo Cinquetti/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia Popularna influenserka na Nedelji mode