2 OMILJENA PARFEMA SVIH VREMENA TAMARE KALINIĆ: Obožava cvetno-voćne note, a jedan posebno miriše na NJU

Tamara Kalinić je kroz godine promenila bezbroj parfema, ali u omiljena svih vremena uvrstava upravo ove.

Tamara Kalinić izdvojilila je omiljena dva parfema svih vremena.
Instagram 

Danas veoma uspešna influenserka Tamara Kalinić je od početka bavljenja ovim poslom, prvenstveno blogovanje, rado delila lične priče iz svakodnevnog i ličnog života, o svojim putovanjima, opisujući svoja svakodnevna iskustva i avanture i nudeći pratiocima savete za lepotu.

Ipak, pored mnogobrojnih korisnih saveta, oduvek intrigira pitanje "kako mirišu poznati?". Obzirom da izbor parfema mnogo govori o osobi koja ga nosi, kako bismo zajedno stvorili samo površan utisak o Tamari, zanimalo nas je kakve mirise influenserka bira za sebe.

Tamari Kalinić je omiljena mirisna nota Ambra.
Instagram 

"Parfem menjam u zavisnosti od godišnjeg oba, a osim toga imam svoje omiljene note. Ambra ili ćilibra jedna od mojih omiljenih nota za zimu, dok leti volim smokve, citrusne note, dunju", reka je influenserka u inervjuu za Harper's Bazaar.

"Volim neobične parfeme, ali mi je bitno da imam svoj prepoznatljiv parfem, oduvek je bilo tako", nastavila je.

U intervjuu pre nekoliko godina otkrila da koristi Paco Rabanne One Million parfem iz razloga jer joj na koži ostaje tokom celog dana i čini je srećnom.

Omiljeni parfemi Tamare Kalinić su Lancome Figues & Agrumes i Dolce&Gabanna Light Blue.
Instagram 

Ali, na sudeći prema videu snimljenom pre skoro 2 godine u kom prikazuje kolekciju parfema, očigledno je da je veoma istraživala u ovom segmentu i svoj mali kutak obogatila novim omiljenim mirisima.

Omiljeni parfem svih vremena joj je Lancome Figues & Agrumes, dok za Dolce&Gabanna Light Blue smatra kao da je pravljen za nju.

Lancôme - Figues & Agrumes

Aromatično-voćni miris predstavljen 2019. je parfem za muškarce i žene, a osmislio ga je parfumer Alex lee. Gornje note su citrusi i šerbet, srednja je jasmin, dok je u donjoj noti smokva. Baš sve ono što Tamara prvenstveno voli kod parfema.

Lancôme - Figues & Agrumes jemiljeni parfem Tamare Kalinić.
Print Screen/Fragrantica 

D&G Light Blue

Cvetno-voćni miris koji sadrži sočne i vlažne note limete i čempresa, a važi i za jedan od popularnijih letnjih mirisa. Lansiran je 2001. godine, a dizajnirao ga je Olivier Cresp. Gornje note su sicilijanski limun, jabuka, kedar i zvončić; srednje note su bambus, jasmin i bela ruža; bazne note su kedar, mošus i amber, koji je upravo omiljena mirisna nota Tamare Kalinić.

Tamara Kalinić smatra da jedini parfem koji po njenoj meri jeste D&G Light Blue.
printscreen lilly.rs 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši