Milica Pavlović uspešno je sebi raskrčila put u svetu muzike, a nedavno i filma, te zbog toga i te kako brine o svojom izgledu tela i kože lice, a zahvaljujući saradnji s najpoznatijim šminkerima naučila je neka veoma bitna pravila kada je nega u pitanju.

Ipak, jedan beauty proizvod ističe kao najdraži, a trenutno u svojoj kolekciji ima najtraženiji parfem 2021. godine.

-Volim parfeme, ali ih često menjam, jer mi brzo dosade. Leti biram lakše mirisne note, a trenutno koristim Narciso Rodriguez, rekla je Milica nedavno.

Da dosta energije ulaže u izgled svoje kože govore i fotografijama na kojima je bez šminke i tako pokazala da važi za jednu od najlepših pevačica na našoj sceni čak i kada nije tip-top sređena.

Milica voli da menja parfeme, a trenutno koristi Narciso Rodriguez
Instagram 

Pevačica je ranije isticala da se često susretala sa komentarima obožavatelja da je mnogo lepša u prirodnom izdanju nego sa šminkom, a za to su zaslužne male tajne u nezi koje uvek praktikuje.

Mislim da sam za negu lica “ozbiljnim” kozmetičkim preparatima još uvek mlada. Zato se fokusiram na to da mi koža uvek bude čista. Na primer, šminku skidam odmah posle nastupa i umivam se bebi sapunom.

Pevačica ističe da joj je nega lica i tela na prvo mestu.
Instagram 

- Moj ritual nege lica je prilično jednostavan. Ujutro se umijem bebi sapunom, zatim nanesem kremu protiv bubuljica (obično ih dobijem od scenske šminke, i to u predelu masne T-zone), pa potom hidratantnu kremu koja je ujedno i mejkap podloga. Uveče ne stavljam nikakav preparat - puštam kožu da diše.

Od šminke za svakodnevne prilike najviše voli maskaru.

Moj beauty saveznik je maskara. Kad god sam umorna, a želim to da prikrijem, istaknem trepavice i odmah izgledam bolje.

Dobro je da pored lepog lica, mnoštvo kompilenata svakodnevno dobija i na račun figure, a jednom prilikom otkrila je da je za to zaslužna ishrana i trening, a ispričala je i zbog čega je toliko požrtvovana.

- Nemam brz metabolizam pa moram da zasučem rukave i poradim na vitkom stasu. Zbog toga redovno idem u teretanu, imam i ličnog trenera, ali ako sat vremena ne provedem na traci za trčanje, treninga kao da nije ni bilo. U principu se zdravo hranim, mada sam zbog posla prinuđena da ponekad pojedem brzu hranu. Idem na masaže bar dva puta mesečno i pijem dosta tečnosti. A kako na nastupima redovno igram, počela sam na njih da gledam kao na svojevrstan trening.

Instagram, Antonio Ahel/ATAIMAGES Lepa pevačica dosta vremena posvećuje svom izgledu