Naša popularna pevačica Milica Pavlović se ne plaši promene i da ponese nešto drugačije, što je nebrojeno puta dokazala kada je šminka u pitanju.

Najpopularniji trend u šminkanju ove sezone su tzv. mačje oči, makeup look kakav je nedavno i Milica nosila. Ovaj makeup look pristaje mnogima, a idealan je za večernje prilike.

Dramatičan izgled stavlja u prvi plan boju vaših očiju, dok usne treba da budu u „nude” ili neutralnim bojama.

Kako se šminka Milica Pavlović
Instagram 

U zavisnosti od toga da li vam je oko otvoreno širom ili delimično, menja se i sam izgled. Kada su vam oči širom otvorene, stiče se utisak kao da ste ajlajnerom samo iscrtali ivicu kapka, a kad ih pritvorite, dolazi do izražaja lepota ove kombinacije boja. Osnova je ljubičasta senka koju treba da nanesete skoro do obrva. Na to se dodaje crni ajlajner koji treba da uokviri celokupan izgled.

Glavni izazov predstavlja je iscrtavanje ajlajnerom sve ivice kapka pa tu liniju nastaviti celom dužinom oka, kao što vidimo na fotografiji.

Kako se šminka Milica Pavlović
Instagram 

Izgled žene mačke sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iako je u pitanju jaka šminka, nemojte se plašiti da rizikujete. Nema sumnje da ćete svojim izgledom mnoge oduševiti, baš kao što je učinili i Milica. Više njenih makeup izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Šminka Milica Pavlović

A u nastavku pogledajte kako da šminkanjem bez greške postignete look mačje oči: