Parfem može da otkrije mnogo toga o nama jer reflektuje naš lični ukus i daje drugima nešto po čemu nas mogu pamtiti gde god da se nalaze.

Zato mnoge žene, ali i muškarci, vole da pored izbora odeće izraze svoju ličnost izborom bezvremenskih parfema.

Znamo da su ukusi različiti i o njima ne treba raspravljati, ali sigurni smo da gotovo svaka žena ima svoju omiljenu notu kojoj se redovno vraća bez obzira na trendove, pa tako i Jelena Karleuša. 

Iako Jelena Karleuša poseduje policu punu različitih parfema, jedan uvek posebno izdvaja.
Instagram 

Tek kada je Merilin Monro javno priznala da je nosila samo Chanel br. 5 u krevet svake večeri, počele su da se pojavljuju objave slavnih o parfemima koje vole. Otkrivajući koji su im omiljeni mirisi, zvezde ujedno daju i preporuke obožavaocima koji žele da mirišu kao oni, a mnoge zanima koji je omiljeni Jeleni Karleuši u kolekciji.

Jelena Karleuša obožava da koristi jake i dugotrajne parfeme, baš kao što je i njena ličnost. I pored prepune police sa skupocenim mirisima poznatih brendova, Jelena uvek izdvaja Chanel.

"Inače, obožavam jake i postojane parfeme koji mirišu na senzualnu i zavodljivu ženu, na se*s. Chanel parfemi su oduvek bili moj izbor. Trenutno koristim Chanel - Coco Mademoiselle, Allure, No 5… Postoji jedan Chanel parfem koji je moje tajno oružje za zavođenje pre odlaska u krevet, a to je Beige i kompanija Chanel ga godišnje proizvodi u limitiranoj seriji", rekla je jednom prilikom pevačica.

jelena obožava chanel parfeme
ATA Images/Antonio Ahel 

A u nastavku otkrijte Zara parfeme koji mirišu nalik skupocenim brendiranim mirisima:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease