Oči možda jesu ogledalo duše, i po nečijem stilu, stvu i govoru možemo dosta saznati o čoveku, ali izbor parfema isto tako mnogo govori o osobi koja ga nosi.

Sigurni smo da ste se nekada zapitali kako mirišu neke poznate ličnosti, i tako se barem malo ličnije povezali sa njima.

Postoje ljudi koji i pored novolansiranih mirisa na tržište, ostaju verni omiljenom parfemu koji koriste godinama, a jedna od njih je i Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac je godinama verna omiljenom parfemu.
ATA Images 

Negovano i lepoj ženi poput Nataše ne manjka samopouzdanja, ali ona uvek zna da je parfem njeno tajno oružje kada je reč o zavodljivosti, a na kozmetičkoj polici počasno mesto nose njena dva favorita.

Prvi svakako spada u red jedne od najcenjenijih modnih kuća na svetu, Chanel, koja je poznata po bezvremenim, dragocenim i nežnim parfemima. Dvostruka kompozicija koja meša svežinu citrusa s senzualnim talasom sofisticiranog pačulija prepoznatljiva je nota Coco Mademoiselle parfema.

Chanel Coco Mademoiselle parfem je omiljeni parfem Nataše Bekvalac.
Chanel 

Drugi favorit Nataše Bekvalac je ženstven i cvetan miris "Le Parfum" od Elie Saab. Parfem se otvara notama cveta narandže, a u srcu kompozicije nalazi se jasmin, dok bazu čine kedar, pačuli i akord ružinog meda.

Elie Saab Le Parfum je omiljeni ženstven i cvetan miris Nataše Bekvalac.
Print Screen/Fragrantica 

Pored božanstvenog mirisa, Le Parfum odliuje i jednostavna staklena bočica baroknog stila koja lepo ukrašava svaku kozmetičku policu.