Elegantan i svetski model gole haljine prikupio je simpatije i poznatih lepotica sa naše scene Zorana Zorannah Jovanović i Tamara Kalinić koje su uspele da istu golu haljinu ponesu na dva različita načina.

Gola haljina je već ranije osvojila poznate trendseterke, a među njima je i naša najpoznatija blogerka i influenserka Tamara Kalinić koja ih je među prvima nosila poslednjeg dana Nedelje mode u Parizu.

Ona se odlučila na svetlucavu mrežastu haljinu sa bodijem u krem boji koji se pokazao kao pun pogodak za građenje monohromatskog outfita.

Tamara Kalinić nosila je svetlucavu golu haljinu sa krem bodijem.
Instagram 

Tamara je celokupan look upotpunila srebrnim sandalama sa tankim kaiševima i jednostavnom ogrlicom sa privescima, dok su šminka i frizura bili svedeni.

Kao što je dobro poznato, Zorannah u stopu prati trendove, te ne čudi što se i ona odlučila za mrežastu golu haljinu u istoj boji, ali ju je kombinovala sa drugačijim bodijem.

Naime, influenserka se odlučila na razbijanje nude mreže i ispod haljine je ponela bodi u crnoj boji koji se savršeno uklopio uz Prada torbu i sandale sa kaišićem.

Zorannah ponela istu haljinu kao i Tamara Kalinić, ali je kombinovala sa crnim bodijem.
Instagram 

Tokom jučerašnjeg boravka u Majamiju, Zorannah se za jednu svečanu priliku odlučila za model gole haljine sa dva šlica do bokova koji je na Instagramu zapao za oko gotovo svima.

Ipak, postoji i raniji primer kada je Tamara golu haljinu ponela sa bodijem u crnoj boji.

Postoji i raniji primer kada je Tamara golu haljinu ponela sa bodijem u crnoj boji.
Instagram 

Ovaj ključni detalj šlica i spoja cirkona i šljokica ima tu moć da sve poglede skreće na sebe, pa se za ovakvu haljinu odlučuju samo najhrabrije dame. 

Obzirom da su dve glavne trendseterke u Srbiji, čiji stajlinzi nailaze pretežno na pohvale, ponele ovaj model mrežaste haljine sa cirkonima, ne sumnjamo da ćemo imati više prilika da ih vidimo na ulicama Srbije.

Kako su glavne trendseterke u Srbiji ponele istu haljinu na dva različita načina pogledajte detaljnije na fotografijama u nastavku:

Instagram Tamara Kalinić i Zorannah ponele su istu haljinu na različite načine.