Zorana Jovanović svoj privatni život krije od očiju javnosti, a o njenim partnerima godinama se ništa ne zna.

Na bilo kakva pitanja zagonetno je odgovarala, a nakon što se "opekla" u vezi sa bivšim, identitet momaka više nije otkrivala.

Međutim, zbog poslednjeg poteza na mrežama mnogi su uvereni da je poznata influenserka ponovo zauzeta.

Naime, ona trenutno boravi u Americi, baza joj je u Majamiju, ali je prošle nedelje nekoliko dana odmarala u Meksiku.

Zorana jovanović Zorannah privukla je pažnju francuskog fudbalera.
pritnscreen/instagram 

Tamo se, između ostalog, i provodila, a u jednom od izlazaka ponela je dugačku zelenu haljinu dubokog dekoltea. Upravo ova fotografija privukla je pažnju poznatog fudbalera.

Fudbaler je podelio Zoraninu fotografiju uz emodžije sa srcima.
Instagram 

Francuski fudbaler Entoni Nokart, koji trenutno igra za Fulam Zoraninu sliku objavio je na svom Instagram storiju, označio ju je i dodao nekoliko smajlija sa srcima zbog čega su mnogi pohrlili sa komentarisanjem da je više nego jasno da mu se ponzata Srpkinja baš dopada.

Entoni Nokart podelio je fotografiju Zorane Jovanović.
pritnscreen/instagram 

Influenserka je tu njegovu objavu podelila na svom storiju, a oboje su nakon nekoliko sati odlučili da obrišu pomenute slike sa svojih profila.

Nokart u javnosti važi za "plejboja" i za kontroverznu ličnost, a da li između njega i Zorane postoji nešto više, ostaje da vidimo u narednom periodu, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Fudbaler Entoni Nokart navodno je bacio oko na našu popularnu influenserku Zoranu Jovanović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!