Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah ponovo se našla na meti kritika. Ovog puta razlog je njeno priznanje da nije skidala šminku sa obrva dva dana, aludirajući na to da je proizvod koji je koristila odličan.

Naime, u snimku koji je u međuvremenu obrisala, Zorana je htela da pohvali pomenuti prozivod, ali su je pratioci umesto toga optužili da je neuredna.

- Obrve i dalje stoje, ne pomeraju se, bez obzira što sam ja skidala šminku, njih nisam umivala, ali bukvalno nisu pomerile dva dana- rekla je Zorannah, ne sluteći da će se ubrzo naći na stubu srama.

Zoranu Jovanović napali su jer nije skinula šminku sa obrva dva dana.
pritnscreen/instagram 

Njeni pratioci odmah su je osudili zbog toga što ne vodi računa o higijeni lica, a posebno su se zgražavali na Tviteru.

- Dokle će ova da reklamira svoju nehigijenu? Koristi aparate od 500 dolara, ali i dalje ne koristi sapun i vodu. Ako se bude pravdala da skida šminku, ništa ne vredi bez vode i sapuna, ništa, ništa, ni najskuplja mašina na svetu, ni botoksi, ni fileri - napisala je jedna tviterašica, dok su se drugi složili s njom.

"Ali da jedna devojka ponosno izgovara da nije skidala šminku sa obrva dva dana", "Jako mi je ružno da jedna devojka, koja ima mogućnosti i živi jako lep život, dozvoli sebi da izjavi ovako nešto i da toliko ne vodi računa o higijeni lica"... samo je delić komentara, a neki su prokomentarisali i da su zbog ovakvog i sličnog ponašanja i prestali da je prate.

- Prestala sam da je pratim skoro, šta je bre ovo? Kakve su ovo trepavice? Si*e za sve pare, kosa, trepavice. Kod nje sve prenaglašeno. Žena je ostala u 2012.godini, dok je njena publika odrasla, a deca prate danas drugi sadržaj. Na koju foru ona zarađuje za glam life? Zna neko? - napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

- Zorana je ubedljivo najprljavija influenserka od svih. Iskreno, čudi me kako nema konjuktivitis non stop, s obzirom na to da ima onolike trepavičetine koje ne pere nikada. Ko zna koliko bakterija tu ima. Povraća mi se. Propala je kao žeton - samo su neki, od stotine komentara na Tviteru.

Zorana je i pre bila na meti zbog loše higijene
Instagram 

Ovo nije prvi put da je Zorannah prozvana zbog nehigijene, a poslednji put je bilo kada joj je pas grickao četkicu za zube, zbog čega su mnogi poručili da se samo nadaju da ju je u međuvremenu zamenila, a povodom nove situacije influenserka se nije oglašavala za sad.

pritnscreen/instagram, Instagram Influenserka ne kirje da ne skida šminku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!