Naša popularna blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah po ko zna koji put se zaigrala u fotošopu i to nevešto!

Zorana koja se nedavno se našla na meti osuda zbog prodavanja prljave obuće i brojnih fotošop fejlova, ponovo je naišla na kritike zbog nevešto obrađene fotografije.

Jovanovićeva je otputovala u Meksiko gde je pozirala u minijaturnom bikiniju, ali joj je jedan detalj očigledno promakao pre nego što je objavila sliku. Naime, njeni pratioci su primetili da je Zorannah malo iskrivila drvo u želji da dobije uži struk.

Zorannah suzila struk u fotošopu
Instagram 

Inače, ovo nije prvi put da Zorana nailazi na kritike zbog preterivanja u fotošopu. Mnogo puta do sada imali smo priliku da vidimo kako sužava struk, čini svoje noge dužim nego što jesu, dodaje obline u zadnjicu...

zoranino nevešto obrađivanje slika u fotošopu
Instagram 

Iako je nedavno po drugi put povećala grudi, a čini se i da nikada nije bila mršavija, Zorannah izgleda i dalje nije zadovoljna svojim izgledom. 

Pratioci joj često ukazuju na greške putem komentara, no čini se da Zorannah ne mari previše za to.

Kako izgledaju svi Zoranini fotošop blamovi, ali i kako je izgleda pre operacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kako blogerka izgleda bez filtera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

ZORANNAH SE SKINULA U KUPAĆI, ZAPALILA MAJAMI! Blogerka se snimala na plaži, sve oči uprte u njeno TELO! instagram/zorannah