Iako je danas zakleta brineta, mnogi se sećaju naše najpoznatije influenserke Zorane Jovanović iz vremena kada je bila plavuša

Iako se sa bojama kose dugo igrala, te je njen prelazak u tamnije nijanse išao postepeno, mnogima je ipak bio šok kada je odlučila da se prefarba u tamno smeđe. 

Pratioci su se podelili u tabore te su neki bili za to da Zorani bolje stoji plavo, dok su drugi ipak bili za tamnije nijanse. Bilo kako bilo, influenserka je sada odlučila da još jednom promeni frizuru, a fanovi joj zbog promene poručuju da nikad nije bila lepša.

Naime, ona je rešila da donje delove kose posvetli, a mnoge je podsetila na to kako je nekad izgledala.

zorana jovanovic
pritnscreen/instagram 

Iako su ovog puta u pitanju ekstenzije, mogi su protumačili i da Zorani nedostaje svetla kosa, te da možda i sama influenserka razmišlja o povratku u klub plavuša.

Svetli balajaž savršeno se uklopio uz njenu nijansu kose, a za ovako nešto odlučuju se često devojke koje ne vole da "gore" kosu svakog meseca, jer se lako održava.

zorana jovanovic stori
printscreen/instagram 


Slažemo se da joj ova promena divno pristaje, a u galeriji ispod pogledajte kako je Zorana izgledala ranije dok je još uvek bila plava:

ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/instagram Zorana Jovanović kao plavuša