Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često je na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama. Iako su tviteraši nedavno primetili njeno dopisivanje sa nemačkim fudbalerom, blogerka se nije oglašavala.

Da je Zorannah odlučila da se pozabavi fizičkim izgledom i određenim promenama, govori u prilog činjenica da je pre nekoliko dana pokazala svoje nove obrve. Ipak, reakcije su uglavnom bile negativne.

zorannah
screenshoot/instagram 

Poznato je da Zorannah godinama nosi nadogradnju i da je često u svojim snimcima na Jutjubu delila svoje iskustvo o tome. Malo ko je očekivao da će blogerka skinuti ekstenzije, a još manje da je za takav korak konačno dobila komplimente.

- Moja prirodna kosa - poručila je blogerka, a potom su usledile reakcije.

"Vau, šteta što je zavisna od nadogranje, ovako joj je predivno", "I ona na ovakvu kosu stavlja nadogradnju?", "Zorana ne koristi presu za kosu svakodnevno jer joj frizura iz salona stoji danima", "Nosila je nadogradnju zbog gustine, ali ne treba joj", "Prelepa joj je kosa", glasili su neki od komentara.

Podsetimo, Zorannah je nedavno otkrila da se kaje što se povukla iz posla onda kada je bila na vrhuncu svoje karijere. Njena koleginica, Lea Stanković prokomentarisala je da bi Zorannah mnogo više postigla da nije to učinila.

zorannah
Instagram 

- Sa Zoranom je prosto nešto falilo. To je nešto što ja nisam očekivala, ali to ne znači da Zorani nešto fali. Mislim da bi ona bila daleko uspešnija da nije bila lenja. Zorana je imala potencijala da još dalje dogura. Dunja Jovanić je "next level", ako me razumete - rekla je Lea jednom prilikom.