Jedna od naših uspešnijih blogerki u svetu Tatjana Ćatić objavila je danas dirljiv video kojim je obelodanila da je trudna. Emotivan video sklopljen je od ultrazvučnog pregleda bebe, kao i poljubaca koje deli sa svojim partnerom.

Srećne vesti je i naša poznata influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, dočela sa velikim oduševljenjem koje je podelila na mrežama.

"Najbolje vesti koje sam čula u poslednjih mesec dana. Mnogo sam srećna zbog tebe bebo", napisala je Zorana na svom InstaStory-ju podelivši emotivni video.

Instagram Tatjana Ćatić Mariposa trudna

Inače, Tatjana Ćatić, poznatija kao Mariposa se brzo probila na nebo uspešnih blogerki uz mnogo postova svojih jedistvenih odevnih kombinacija kojima je stekla mnogo fanova.

O tome dovoljno govori više od skoro milion pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Ova atraktivna plavuša sa stalnom adresom u Australiji, a trenutno na Baliju, neguje nenametljiv stil casual kombinacija koji fashion devojke dočekuju sa odobravanjem.

tatjana mariposa
Instagram 

Osim mode, putovanjima su takođe velika strast ove talentovane devojke. Pre je najviše delila korisne beauty i make-up savete, ali isto tako i praktične vežbe koje možete svakodnevno da radite.

Oduvek je birala da radi sa kvalitetnim brendovima sa čijim saradnjama je stekla poverenje svojih pratilaca.