Poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić uskoro će se ostvariti u najlepšoj ulozi - postaće mama po prvi put.

Glumica broji sitno, jer za nešto više od mesec dana će postati mama, a iako je u početku trudnoću skrivala od javnosti sada je otkrila pol bebe.

Od kada je vest da čeka devojčicu dospela u javnost Marijana se nije oglašavala, ali je sada novom objavom potvrdila da su nagađanja tačna.

Naime, ona je uz nasmejanu fotografiju iz automobila, pozirajući sa svojim psom, kratko napisala: - Ženske!. Uz to je dodala i tri deteline, aludirajući da su na slici njih tri.

marijana micic otkrila pol bebe
Instagram 

Podsetimo, Marijana čeka dete sa partnerom Milošem Marjanovićem, sa kojim je u srećnoj emotivnoj vezi već više od osam godina.

Iako svoju vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, jednom prilikom otkrila je gde i kako su se upoznali.

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila. On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim.

Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - otkrila je jednom prilikom na svom Instagramu.

marijana micic sa deckom
printscreen/instagram 

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - rekla je glumica, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete