Glumica i voditeljka Marijana Mićić očekuje svoje prvo dete sa partnerom Milošem Marjanovićem.

Detalje o trudnoći držala je do skoro u strogoj tajnosti, te se tek skoro saznalo da je zapravo u 8. mesecu trudnoće.

Međutim, sada su njene komšije otkrile za "Super TV" koliko se Marijana promenila od kada je u blagoslovenom stanju, i istakle da joj verenik u svemu udovoljava, kao i da je dosta blaža nego ranije.

- Marijana je dugo želela da se ostvari u ulozi majke i sada je posle dužeg vremena srećna žena. Imala je veliku želju da dobije dete i svima nam je drago što je trudna. Od kada smo pročitali u novinama da je u drugom stanju, primetili smo da se dosta smirila i povukla. Baš smo komentarisali u komšiluku kako je stalno viđamo sa lekarskim uputima i vitaminima, ali nismo znali šta je u pitanju. Ona i verenik nikome o tome nisu želeli da pričaju, već su sve zadržali za sebe. Sada kada je njena trudnoća javna tajna, svi smo joj od komšija čestitali. Mada joj se sada i poznaje stomak – priča Marijanina komšinica.

marijana micic sa verenikom
Instagram 

- Trudnoća joj lepo stoji. Nasmejana je, vedra, ljubazna, sve mi to nekako ide uz nju. Momak joj je fin i kulturan, sjajno su se uklopili. Vidi se da je ispunjena i srećna žena. Kako je zapravo čoveku malo toga potrebno da bi blistao i bio srećan u životu – govori komšinica.

Sa druge strane prodavačica u trafici Marijanu navodno opisuje kao mrguda.

- Pre je Marijana bila mnogo problematična. Stalno je dolazila namrgođena na trafiku i nervozna, nekako delovala je smrknuto. Kad god bih je nešto dodatno upitala, grubo bi mi odgovorila i zaobišla me. Međutim, sada je potpuno druga priča. Marijana blista i ne mogu da verujem kakvu je promenu doživela. Viđala sam je u kraju kako se igra se dečicom, mislim da su to mališani njenog brata. Biće ona dobra majka ako je suditi po tome kako se sa njima igrala – kaže ova gospođa.

marijanu komsinica opisuje kao mrguda
printscreen/instgram 

Komšija iz zgrade pored glumičine tvrdi kako je Marijana nekoliko puta odbila svoje fanove za fotografisanje, jer u tom trenutku nije bila u sjajnom izdanju. Upravo je to zasmetalo publici koja je prati, ali je komšija ipak opravdava.

- Događalo se da često fanovi prilaze Marijani i zamole je za fotografiju, međutim ona je to nekoliko puta odbijala. Mada i razumem je u potpunosti. Nije ona dužna da svaki dan bude raspoložena i nasmejana. Često izađe u muškim stvarima koje pozajmi od partnera i nije raspoložena da je ljudi takvu vide, zato često i odbija da se fotografiše. Inače, u ovom kraju obožavamo Marijanu u dve poslednje serije “Tri muškarca i tetka”, kao i “Ljubav ispod bora”. Sjajna je glumica, to joj se mora priznati. Sad svako od nas je čovek, nema veze što je ona javno ličnost, ali očigledno i kod nje postoje žute minute. Onaj ko je voli, svakako je mora razumeti.