PRVA SLIKA SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Marija Petronijević ni u 8. mesecu trudnoće NE ODUSTAJE od poslova na selu

Marija Petronijević pokazala trudnički stomak tokom obavljanja poslova u rodnom selu Visibabe.

marija petronijević.jpeg
Instagram 

Marija Petronijević je u osmom mesecu trudnoće, a lepa glumica sada je rešila da pokaže pratiocima kako provodi dane na selu i kako izgleda u drugom stanju.

Kako je sve do trećeg trimestra bila vitka i aktivna na porodičnom imanju, mnogi nisu ni primetili da je Marija trudna, ali sada u novim snimcima koje je podelila na društvenoj mreži Instagram vidimo stomak glumice u osmom mesecu koja će se prvi put u ulozi majke ostvari kroz narednih mesec dana.

 "Od jutros se radilo i tek će da se radi", napisala je glumica u opisu ovog videa.

Marija koja se potpuno povukla od svetla reflektora i preselila u rodno selo Visibaba, objavila je snimak odatle i pokazala kako izgleda u trudnoći i mnogi hvale njen izgled.

marija petronijevic na selu
Instagram 

Na temu ljubavi Marija je uvek nerado govorila, a iako su je povezivali sa mnogim poznatim muškarcima poput tv lica Baneta Jankovića, jedino je poznato da je srpska Monika Beluči, kako su je zvali, svojevremeno bila u vezi sa proslavljenim sportistom koji je važio za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a sadašnjeg muža sa kojim čeka dete još uvek vešto krije od javnosti.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1