Glumica Marija Petronijević poslednjih meseci retko se pojavljuje u medijima i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vest da je lepa glumica u 8. mesecu trudnoće iznenadila je javnost, a oca deteta krije od javnosti.

Privatni život lepe glumice godinama je intrigirao javnost, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je o toj temi uvek nerado govorila.

Poznato je da je Marija, koju mnogi zovu srpskom Monikom Beluči, svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje su jedno vreme čak i živeli zajedno.

marija petronijevic i vlada mandic
youtube paparazzo lov 

Glumica i sportista zbog ove veze mesecima su bili u žiži javnosti, ali o razlozima raskida nikada nisu želeli da govore za medije.

Marija je potom odlučila da napusti Beograd i vrati se u rodno selo Visibabe kod Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom i uzgajanjem jagoda.

Lepa glumica već godinama živi na relaciji Beograd - selo Visibabe, ali i kada boravi u prestonici retko kad se pojavljuje na javnim događajima.

Mariju su svojevremeno povezivali i sa još jednim TV licem Banetom Jankovićem, ali ovu vezu ona nikada nije potvrdila.

marija petronijevic
ATA Images 

O emotivnom životu glumice koja je osvojila javnost kroz brojna ostvarenja, ni do sada se nije mnogo znalo. Ipak, kako je često aktivna na društvenim mrežama, javnost se nada da ponosnog tatu bebe neće još dugo kriti, i da ćemo uskoro imati prilike da upoznamo sve članove porodice.