Pevač Saša Kovačević je već četiri godine u skladnoj vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac.

Ljubav čuvaju samo za sebe, a već nekoliko nedelja se spekuliše da su izgovorili sudbonosno „da“, a o navodima da se oženio, progovorio je Kovačević.

Kako je već ranije objasnio, jedno drugom su velika podrška, trude se da što više vremena provode zajedno, Zorana ga prati često na nastupima, a sada je otkrio da li su se zavetovali na večnu ljubav.

Jesam, u međuvremenu. Čekao sam da me to pitate – rekao je Kovačević smeškajući se, a da li se šalio, ostaje da se vidi.

sasa kovacevic sa devojkom
Instagram 

Kao jedna od glavnih tema koja je popunjavala stupce u medijima, jeste Sašina fotografija zbog koje se sve češće polemiše da li su za pevačev dobar izgled zasluženi intenzivni trenizni ili estetski zahvati.

Iako često postavlja na svom Instagram profilu fotografije iz teretane, a kako je Kurir nedavno otkrio, za njegovo savršeno telo navodno nije zaslužna samo teretana.

Navodi se da se jedan od najpopularnijih pop pevača podvrgao se tretmanu u Turskoj jer uz ovu intervenciju pojačava efekat treninga i napornih vežbi, kojima je on već godinama posvećen.

sasa kovacevic
screenshoot/instagram 

Iako je Kovačević navodno pribegao ubrzanoj metodi stvaranja savršenih pločica na stomaku, od teretane i zahtevnih treninga ne odustaje.