Pevač Saša Kovačević već godinama unazad važi za najvećeg zavodnika na regionalnoj javnoj sceni, ali i jednog od najzgodnijih mladih pevača.

Iako često postavlja na svom Instagram profilu fotografije iz teretane, a kako Kurir otkriva, za njegovo savršeno telo navodno nije zaslužna samo teretana.

Kako tvrde, njegova "čarobna formula" zahvaljući kojoj uspeva da bude u odličnoj formi nisu samo posvećen trening i zdrava ishrana, već estetski zahvati pomoću kojih se brže i lakše dolazi do idealnih trbušnjaka.

Navodi se da se jedan od najpopularnijih pop pevača podvrgao se tretmanu u Turskoj jer uz ovu intervenciju pojačava efekat treninga i napornih vežbi, kojima je on već godinama posvećen.

sasa kovacevic trbusnjaci
screenshoot/instagram 

Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

- Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na telu i na taj način se rešava višak masnoće u donjem delu stomaka- navodi izvor.

Iako je Kovačević navodno pribegao ubrzanoj metodi stvaranja savršenih pločica na stomaku, od teretane i zahtevnih treninga ne odustaje.

Podsetimo, fotografije popularnog pevača već su jednom uzburkale javnost, a kako su mnogi tvrdili - imao je estetski zahvat botoksom.

sasa kovacevic u teretani
screenshoot/instagram 

Ipak, to je bila dezinformacija jer je, kako je kasnije pričao, sama operacija bila zdravstvene prirode, budući da Saša još od malih nogu muči muku sa sinusima. Operativni zahvat bio je jedino rešenje, a Saša je istakao da su sporne fotke na kojima izgleda natečeno rezultat intervencije. Da je priča o botoksu bila neistinita govore i fotografije Sašinog lica nakon nekoliko nedelja kada je otok popustio.

Iako miljenik žena u Srbiji nema predrasude o estetskim zahvatima, smatra da je još uvek isuviše mlad da bih bilo šta po tom pitanju preduzimao.