"SVE MI IMAMO ISTE STRAHOVE" Trudna Marijana Mićić se vakcinisala i poslala snažnu poruku svim ženama 

Marijana Mićić, koja je u 8. mesecu trudnoće rešila je da se vakciniše protiv korona virusa, a sve je podelila na svom Instagramu.

Instagram 

Poznato TV lice Marijana Mićić u drugom je stanju i sa partnerom Milošem Marjanovićem očekuje svoje prvo dete.

Glumica i voditeljka tik pred porđaj je rešila da se vakciniše protiv korona virisa, a sve je podelila na svom Instagramu i tom prilikom poslala važnu poruku.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive.

Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

marijana micic
Instagram 

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - dodala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta.

Marijana čeka devojčicu sa svojim izabranikom Milošem, a iako je dugo krila trudnoću, nekoliko puta je do sada objavila fotku na kojoj joj se vidi trudnički stomak. Tako je nedavno objavila sliku kojom je potvrdila da očekuje devojčicu.

Naime, ona je uz nasmejanu fotografiju iz automobila, pozirajući sa svojim psom, kratko napisala: - Ženske!. Uz to je dodala i tri deteline, aludirajući da su na slici njih tri.

Instagram Marijana Mićić

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši