Tamara Kalinić, jedna od najpopularnijih blogerki ponovo demonstrira postavljanje novih trendova, ali je ovog puta oduševila mrežastom haljinom.

Poznata trendseterka Tamara Kalinić, koja na svom Instagram nalogu ima milion pratilaca, svakodnevno obraduje svoje obožavaoce novim spetakularnim odevnim kombinacijama.

Devojka ima impresivnu kolekciju torbi, cipela, svih vrsta haljina, upravo se ova mrežasta haljina bogata cirkonima i sjajem izdvojila u masi onih dosadašnjih u jednostavnim varijantama.

tamara kalinic
Instagram 

Mrežastu haljinu do poda ponela je uz crni bodi koji je prekrio najbitnije, i kratki uski crni sako obzirom da haljina nije namenjena novembarskom hladnom vremenom.

Koliko voli trend mrežastih haljina govori i činjenica da krpice takvog materijala ima u nekoliko komada, od topova do haljina.

tamara kalinic u restoranu
screenshoot/instagram 

Ne zaboravimo da je haljinu istog brenda Santa ponela i poslednjeg dana Nedelje mode u Parizu u nude boji i sa dva šlica sa strane.

Poznatom frizurom half up, koju su proslavile u svetu Kim Kardašijan, a kod nas Sara Jovanović, Tamara Kalinić je istakla dodatno svoje lice i minimalnu šminku koja nije krala šou sa efektne haljine. 

U galeriji pogledajte sva izdanja Tamare Kalinić u mrežastim komadima:

Instagram Tamara Kalinić naked mrežasta haljina