POMISLILI STE DA VIŠE NIJE U MODI? Tamara Kalinić se jednog komada ne odriče, a on ne zavisi od trendova

Tamara Kalinić ponela je omiljeni komad jeseni koji ne zavisi od trendova, već je aktuelan večno. Da, pričamo o ponču.

tamara kalinic
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Efektan i upečatljiv komad koji se češće možemo videti u ponudi high steet brendova obožavaju zaljubljenice u modu jer osim što se lako kombinije, čini da svaki outfit začinimo ovim večnim komadom.

Da jejednobojni pončo sigurna opcija, zna i Tamara Kalinić koja je na luksuznom Valentino događaju ponela beli ogrtač sa minimalističkim radom.

tamara kalinic
Instagram 

Uz crni outfit koji je ukombinovala sa crnim ravnim čizmama, beli pončo je došao kao pravo osveženje! Nije zaboravila ni svoju omiljenu Valentino belu tašnu sa zlatnim detaljima, kao ni par okreta paparacima za prikazivanje svog kežual modernog outfita.

Primetili smo da poznate dame redo biraju pončo u jednoj boji obogaćen šarom koja se može nositi u i danas i za 10, 15 godina. 

tamara kalinic
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Danas pončo možete pronaći u različitim verzijama – sa resama i neobičnim šarama, sa logom nekog brenda, od toplog petiva...

Mekan i topao, idealan je za ove prohladne dane. Možete ga nositi preko majice, košulje, tanjeg džempera, preko pamučnih rolki, a kasnije preko jakni i sakoa, pa čak i kaputa.

U nastavku u galeriji pogledajte minimalistički pončo Tamare Kalinić:

Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši