Navikli smo da nas Tamara Kalinić redovno oduševljava svojim modnim odabirima, ali sada je modne stručnjake ostavila bez teksta.

Nakon što je okačila fotografiju na kojoj pozira u predivnoj korset haljini sa dugačkim plaštom, obožavatelji su saglasni - ovo je možda i najlepše izdanje na popularnom događaju u Kataru.

Tamara je svojim dolaskom upriličila svečanost u Kataru koju organizuje FTA, neprofitna organizacija koja podržava dizajnere sa Bliskog istoka i iz severne Afrike.

Zablistala je u elegantnoj sivoj haljini brenda Off White, iza čije kreacije stoji čuveni dizajner Verdžil Ablo, inače jedan od najpoznatijih kreatora današnjice i umetnički direktor muške linije brenda Louis Vuitton.

tamara kalinic
Instagram 

Ravan kroj haljine neupadljive boje sa detaljima koji naglašavajju struk i ramena je odlika gracioznog stila. Korset haljina je jedan od najpopularnijih modela za koje se odlučuju poznate dame za "modno nadmetanje" na crvenom tepihu.

Kako je Tamara Kalinić iznela neobično izraženu haljinu u struku iz koje se prostire plašt po podu oduševilo je i samog kreatora koji je na zvaničnom Instagram profilu "Off White" brenda pohvalio njen izgled.

Poznata naša influenserka je celokupan izgled zaokružila i svetlucavom glomaznom ogrlicom i minđušama koje su zajedno u kompletu.

U nastavku pogledajte glamuroznu haljinu Tamare Kalinić, a u komentarima nam napišite kako vam se sviđa:

Instagram Tamara Kalinić u Off White haljini