Tamara Kalinić je Srpkinja koja se, zbog pljačke stana, nedavno preselila iz Pariza u Milano jedna je od najpoznatijih blogerki koja svakodnevno sa pratiocima deli svoju strast prema torbama.

O impresivnoj kolekciji torbi, ali i životu bivše farmaceutkinje pisao je i britanski “Daily mail” koji ju je ju je uvrstio među žene s najskupljim tašnama.

Rođena je u Novom Sadu, a svoj siguran posao je ostavila kako bi se posvetila isključivo blogovanju.

tamara kalinic
Instagram 

Ljubav prema torbama je više vezuje za dobar osećaj.

“Postoji samo jedna stvar koja momentalno može da mi podigne raspoloženje, a to je nova dizajnerska torba", rekla je Tamara jednom prilikom.

Zanimljiva je i jedna njena izjava u kojoj je rekla da je nakon raskida trogodišnje veze otišla u radnju i potrošila 1.600 funti na Celine torbu jedino što joj je instant popravilo dan.

Svesna je da materijalne stvari ne usrećuju ljude, ali kaže da njoj torbe i te kako pomažu.

tamara kalinic
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

”Kada mi je mama u tinejdžerskim danima kupila prvu Gucci torbu bila sam van sebe od uzbuđenja. Nosila sam je svakog dana dok se nije raspala. I dan danas je čuvam”, davno je ispričala Tamara Kalinić.

tamara kalinic u kariranom kompletu
Sebastien Fremont / Starface / Profimedia 

Nakon pljačke stana u kom joj je odneto gomila torbi u vrednosti preko 300.000 evra, luksuzni brendovi su joj ponudili pomoć.

Danas poseduje kolekciju i najskupljih "Hermes" torbi. Cena prosečne takve torbe je od 6.000 evra, pa sve do 300.000e u zavisnosti od kvaliteta kože.

Među omiljenim brendovima torbi su joj Louis Vuitton, Dior, Valentino, Hermes, Chanel, Prada, Bottega Veneta...

U galeriji pogledajte impresivnu kolekciju torbi Tamare Kalinić:

Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia, printscreen/instagram Tamara Kalinić - kolekcija torbi