Popularna influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, jedna je od onih devojaka u čijem stilskom izboru uvek uživamo, a svoje outfite često postavi na svoje mreže kao inspiracija drugima.

Zorana je poznata kao influenserka koja ne odstupa od mešavine urbanog tom boy-a i girly stila, pa tako njene kombinacije kopiraju samo one devojke koje praktikuju udobnost i trend, ali vole i ženstvena izdanja kada se izdvoji prilike za to.

Kako je sneg pao, Zorana se zaputila na planinu Kopaonik odakle redovno izveštava sa svojim predlozima zimskih odevnih kombinacija.

Izgleda da je ove zime ležernost na prvom mestu, a pastelne nijanse u kombinaciji sa jarkim bojama predstavljanju pravi modni pogodak.

Zorana Jovanović Zorannah ove zime praktikuje bele i pastelne nijanse.
Instagram 

Bela trenerka i bele Dior čizme stopile bi se sa belim pokrivačem da nije roze Moncler jakne, koja spada među najpoželjnije jakne zime, i upečatljivog Gucci aksesoara koji svako ležerno izdanje podiže na viši nivo.

Reč je o kapi na kojoj je tamnijom rozoj bojom protkan Gucci logo i koja sem što štiti glavu od hladnoće, predstavlja vrlo stajliš komad u ormanima influenserki.

Zorana Jovanović Zorannah ove zime inspiriše pastelnim kombinacijama koje uključuju kapu kao aksesoar.
Instagram 

Podsetimo, Zorannah je nedavno progovorila o samoubistvu jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić koja se godinama unazad borila sa nasiljem na internetu, i priznala da je ona prolazile kroz slične situacije:

- Ja tada nisam imala nikoga, mama mi je preminula te godine, nisam imala nikog svog da me iznese, da mi pomogne i kaže kako da prođem kroz sve to, ali kad sam sve to prevalila na svojim leđima, posle šta su pisali o meni ne da me nije zanimalo, već na jedno uvo uđe, na drugo izađe - otkrila je Zorannah u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".