Popularna influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često se nalazi na meti kritika i osuda zbog svojih izjava, provala i blamova.

Ona je nedavno u jednom od svojih videa na Jutjubu izjavila je da je navodno bila u vezi sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijem kao Baka Prase, te da ju je zbog toga ostavio bivši dečko.

- Zimus mi je Bogdan napravio problem života bukvalno. Šerovao je moj stori, na kome nije bio on, pa se pretvarao da je bio on. Kreten. Moj bivši dečko na aparatima i tada i sad. On više nije u priči, ali se pratimo i dalje - rekla je Zorannah u videu, a nakon komentara Bake Praste, poručila mu je:

Zorana obrisala video u kom je prozivala Baku Praseta i njegovu devojku Anju
pritnscreen/instagram 

- Pa ti mi i jesi bivši dečko. Hvala ti, Bogdane, na lepim rečima. Malo me je sramota, sve si u pravu, dobro si rekao - šokirala je Zorannah pratioce, koji su ostali u nedoumici da li govori istinu ili se samo šali.

Ipak, Zorannah je u svom vlogu ispričala da joj je bilo veoma neprijatno na večeri na kojoj je navodno bila sa Bogdanom Ilićem i njegovom devojkom Anjom Blagojević.

Naime, Zorannah, Baka Prase, Anja, kao i Adrijana Kadar i Sava Džehverović, bili su, kako pišu domaći mediji, u jednom restoranu na večeri, 6. novembra u Beogradu, pred njihov odlazak na odmor u Dominikansku Republiku.

Zorannah istakla da joj nije bilo lepo u društvu Bake Praseta i njegove devojke Anje
youtube printscreen 

Jedna tviterašica je iste večeri napisala sledeći tvit:

- Koji spoj na večeri... Zorannah, Adrijana Kadar, Baka Prase i Anja Bla i ne znam ko još... Hahaha.

Nakon toga, Baka Prase, Anja Bla, Adrijana Kadar i njen muž Sava Džehverović su, kako dalje navodi "Telegraf", otputovali u Dominikansku Republiku, a Jovanovićeva je navodno kasnije objavila vlog u kojem je rekla da joj je na večeri bilo veoma neprijatno.

Ipak, taj video je ubrzo i obrisala.

Deo iz njene objave ostao je na Tviteru, a taj tvit je objavljen 24. novembra ove godine.

- Na večeri je bio level neprijatnosti, ne mogu da vam objasnim... Ali hajde, kao, nećemo o tome - rekla je Zorana.

Naravno, usledili su brojni komentari.

Zorannah obrisala video koji je snimila nakon večere sa Bakom Prasetom i Anjom Bla
youtube printscreen 

"Pa što si išla, razlika između tebe i njih je 5 do 10 godina", "Ko sa decom leže, upišan se budi", "Isprozivali su je svi maksimalno", glasili su samo neki od komentara.

Da li je Zoranina neprijatnost usledila zbog činjenice da je bila u vezi sa Bakom Prasetom, kao i da je na večeri sedela sa Anjom, njegovom sadašnjom devojkom, ostaje da vidimo.

Baka Prase je pre Anje Blagojević bio u vezi sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah
screenshoot/instagram 

Podsetimo, Bogdan Ilić se često nalazi u centru skandala zbog svog ponašanja, a mnogi ističu da je to jutjuberov način da se istakne u medijima.

U javnost je dospeo zbog afere sa maloletnicama, konstatnim povlačenjem i vraćanjem na Jujtub scenu, nošenjem sekire u automobilu, mahanjem pištoljem, luksuznim automobilima, bahatom vožnjom i hvalisanjem računa sa basnoslovnim ciframa.