O popularnom jutjuberu se uvek priča i piše, ali u javnost sve češće izlaze ‘’skandali’’ koji podstiču lošu reputaciju Bogdana Ilića, poznatijeg kao ‘’Baka Prase’’.

Ovog puta - reč je o skrinšotovima dopisivanja i spornim detaljima odnosa sa, kako se piše i priča, maloletnicama. Baka je pokušao da ospori ove tvrdnje, međutim osuda javnosti nije izostala, a evo videa u kome objašnjava svojim pratiocima šta se zapravo dogodilo:

U međuvremenu, izgubio je i ozbiljne sponzore - kompanije koje su dobile mnogo mejlova i apela da je vreme da prestanu da sarađuju sa ‘’momkom koji ružno govori o ženama’’ i već ima previše sumnjivih afera i drama koje se događaju online:

Međutim i nakon ovog videa, u narednim danima, nastavio je sa agresivnom kampanjom na mrežama sa ciljem da odbrani svoje ime, ugled i rad, pa je po već poznatom principu rešio da i o ovoj situaciji objavi pesmu. Da, dobro ste pročitali - još jedna pesma kao odgovor na sve, a svoje fanove je i animirao da joj osmisle ime:

Naravno, numera je ponela ime LIČNA, i verovali ili ne - uprkos realnim očekivanjima javnosti, pesma je ponovo doživela uspeh sa preko 2 miliona pregleda i trendingom u zemljama regiona. Iako je dobila restrikciju zbog golišavih modela, Bogdan je je dao odgovor i na to kroz nove Jutjub videe.

Komentari nisu blistali, ali čini se da je on ponovo pokupio ‘’kajmak’’ umesto osuda zbog još jedne neprijatne situacije. Medijska javnost je takođe pokušala da zauzme stranu i ukaže na neke nepravilnosti u ponašanju ovog momka. 

Na kraju, on se još uvek nije zaustavio, ni nakon uspešne pesme, pa se ponovo obratio fanovima sa naslovom koji poručuje da je počeo da se ‘’drogira’’:

Društvene mreže su ovih dana i pored drugih, takođe važnih tema, gorele zbog ove situacije, a nas zanima: kako vi vidite ovo ponašanje i da li mislite da je ova drama bila još jedan stepenik ka još većoj popularnosti ovog mladog jutjubera ili je korak ka osvešćenju javnosti o neprikladnom ponašanju pojedinih popularnih mladih ljudi.