Jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život. Popularna jujtuberka je nakon duge borbe sa pritiskom koji nije mogla da izdrži oduzela sebi đživot.

Inače Kristina je rođena je 25. jula 2000. godine u Beograd, a postala popularna preko onlajn drama. Ova mlada devojka nije mogla da se bori sa pritiskom javnosti pa je, kako portal Republika saznaje, oduzela sebi život. 

Kika je oduzela sebi život u 21. godini.
Instagram 

Poslednji video snimak na Jutjub platformi objavila je pre četiri dana, a po njemu niko nije mogao da nasluti da će doći do tragedije.

Kristinina porodica se za sada nije oglašavala ovim povodom, a njena drugarica Laura je na svom Instagram profilu potvrdila ovu vest. Ona je objavila njenu sliku i kratko napisala: "Volim te zauvek", a onda dodala:

Prijatelji su se putem društvenih mreža oprostili od mlade jutjuberke.
Instagram 

"Počivaj u miru anđele moj. Obaveštenje: Na našu i vašu veliku žalost, moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali. Volim te Kiko, počivaj u miru".

Kika je bila veoma popularna na Jutjubu gde je imala preko 700.000 subskrajbera, a njeni video klipovi imali su milionske preglede.   

Kika je bila veoma popularna na Jutjubu, ali nije mogla da izdrži pritisak.
Instagram 

 Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.