Jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život u 21. godini, a tragičnu vest potvrdila je njena najbolja drugarica, Laura.

Porodica se još uvek nije oglasila, a kako mediji navode, mlada jujtjuberka i influenserka nije uspela da se izbori sa pritiskom javnosti.

S obziromna to koliko je bila popularna i da njen Jujtub kanal broji preko 700.000 sabskrajbera, kao i da je u centar pažnje dospela čuvenom raspravom sa jutjuberom Bogdanom Ilićem - Bakom Prasetom, Kika izgleda nije uspela da se izbori sa svime.

Kristina Kika Đukić nije uspela da izdrži pritak javnosti.
Instagram 

Detinjistvo i školovanje

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu.

Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan škole je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu "Rade Končar". Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja se nalazila u neposrednoj blizini.

Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala, pa se prebacila u trgovačku školu.

U martu 2015. godine pokrenula je svoj "Jutjub" kanal "K1KA" na kom je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni "Minecraft". S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila je više od hiljadu pretplatnika.

Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na "Jutjubu".

Kristina Kika Đukić je gostovanjem u Jutarnjem programu podigla Srbiju na noge.
Youtube 

Pre svog prvog klipa snimala je sa drugaricom Kejti, ali je došlo do nesporazuma među njima, te je odlučila da Jutjub karijeru gradi sama. Najveća podrška su joj bile majka i sestra.

Mama Nataša joj je kupila svu opremu koja joj je bila neophodna da počne da snima, dok je sestra Ivana na početku pregledala sve klipove, pre nego što ih objavi na svom kanalu. Strimujući igrice, Kika je vrlo brzo stekla veliku popularnost među drugim igračima.

Njen najgledaniji snimak bio je pod nazivom "Mama mi pali kosu" koji je do oktobra 2019. godine pregledan više od tri miliona puta.

Ipak, najveće drame ove devojke zabeležena je prilikom svađe sa jutjuberom Bakom Prasetom.

Prema mišljenju mnogih, sve je počelo kad je grupa "Klikbejt", koju čini osam jutjubera, izbacila pesmu pod nazivom "Drama". Njome su ukazali na negativne postupke nekih svojih kolega, kojima oni prenose lošu poruku publici koja ih prati.

Međutim, Baka Prase i Choda nisu se složili sa njihovim mišljenjem, osetivši se prozvanim, što je rezultiralo lavinom negativnih komentara ispod pesme.

Tada se desilo nešto što publika nije očekivala, a to je klip Kike Đukić pod nazivom "Fuj", u kom se požalila na stanje na balkanskoj jutjub sceni i na ponašanje pojedinih jutjubera, pogotovo Bake i Chode.

Prijatelji su oprostili na mrežama
Instagram 

Mnogi su smatrali da će se na tome završiti. Ne samo da nije tu bio kraj, već se sve proširilo i na Instagram, gde su novo bojno polje postali "storiji" na kojima su padale uvrede na Kikin račun. Ona ih prvo nije adresirala, ali je na kraju ipak odgovorila objavljivanjem Bakine privatne fotke.

Uzvratio joj je time što je otkrio da je izgubila kosu i da zbog toga nosi perike.

Skandal je eskalirao više nego što se očekivalo, pa se količina negativnih komentara masovno povećavala, što je Kiku nateralo da još jednom sa publikom podeli mišljenje o čitavoj situaciji, za koju je rekla da je otišla predaleko i da će staviti tačku na bilo kakvo pominjanje ove sporne teme, a Baki se naknadno izvinila zbog objavljivanja njegove privatne fotografije.

Kija je bila jedna od najpopularnijih jutjuberki na srpskoj sceni.
Instagram 

Međutim, izgleda da je bilo kasno za pomirenje. Baka Prase nije želeo da popusti, pa je Kiku optužio da laže o hemoterapiji kako bi pridobila sažaljenje ljudi koji su se okrenuli protiv nje. Ne bi li joj pokazao s kim se ne treba kačiti, odlučio je da otkrije "zašto je stvarno ćelava", ali i da usput donira određenu svotu novca deci oboleloj od raka, koja su, kako smatra, pogođena ovim skandalom.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.