Skilir Hiks, bivša učesnica šou programa "Amerika ima talenat", pronađena je mrtva u ponedeljak u 23. godini u kući u Libertiju u Južnoj Karolini.

Ovu tužnu vest potvrdila je njena majka Džodi, koja je istakla da je njena ćerka pronađena u kući prijatelja, ali da ona ne zna ko je vlasnik kuće u kojoj se tragedija dogodila.

Skilir Hiks pronađena je mrtva u kući nepoznatog vlasnika.
Youtube 

Strani mediji pišu da se Skilir borila sa depresijom, kao i da je bila zavisna od droge. Skilir se trudila da putem umetnosti i muzike pomogne drugima.

- Ona će i dalje živeti kroz svoju muziku - zaključila je njena majka.

Skilir je imala samo 14 godina kada se pojavila u šou programu "America's Got Talent" i svojim pevačkim talentom oduševila je tadašnji žiri, koji su činili Mel Bi, Hajdi Klum, Hovi Mendel i Hauard Stern.

Izvela je svoju autorsku pesmu pod nazivom "Brand New Day", a u takmičenju se predstavila kao samouka muzičarka koja je tugovala zbog gubitka oca.

Skilir Hiks je bila u depresiji zbog gubitka oca.
Youtube 

Poslednjih godina imala je velikih problema sa zakonom, pa je tako 2018. godine uhapšena zbog maloletničkog opijanja i opijanja povezanih sa incidentom koji se dogodio mesec dana ranije, objavio je TMZ.

Godine 2017. suočila se i s optužbama za porodično nasilje nakon što je navodno napala tri člana porodice u alkoholisanom stanju.

Uzrok i okolnosti Hiksove smrti nisu jasni njenoj porodici, prenela je agencija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!