Iako je najveću pometnju u javnosti izazvao njegov brak sa Demi Mur, ni ostale veze holivudskog glumca Eštona Kučera nisu prošle sjajno. Tačnije, devojke koje su bile sa njim, prošle su kroz lošu sreću u životu.

Upravo zbog toga, Holivudom se proširila priča da je Ešton Kučer uklet.

Naime, njegovu bivšu devojku Ešli Elerin ubio je serijski ubica. Glumac Ešton Kučer svojevremeno je svedočio protiv ubice, budući da se zabavljao sa 22-godišnjom Ešli Elerin i te večeri kada je ubijena, trebalo je da se vide.

eston kucer
Shutterstock 

Ešton je te 2001. godine pokucao na vrata Ešli Elerin, ali nije dobio odgovor, te je pretpostavio da je ona otišla negde, budući da je kasnio. Ipak, u jednom trenutku je pogledao kroz prozor i video ono što je mislio da su mrlje od crvenog vina.

Sutradan je otkriveno da je Elerin pronađena mrtva. Bila je izbodena 47 puta, a telo je pronašla njena sobarica.

- Mislio sam da je to mrlja od crvenog vina što se prolilo na tepih. To nije bilo ništa uznemirujuće jer je pre nekoliko dana kod nje bila velika proslava. Nisam previše razmišljao o tome, rekao je Ešton.

eston kucer i esli elerin
Youtube 

Glumac je na svedočenju priznao da se jako uplašio kad je saznao što se dogodilo i da je pomislio na to kako će njegove otiske naći na vratima. Međutim, policija je otkrila da Kučer nikada nije bio osumnjičen za ovo ubistvo.

Ubica je uhvaćen tek sedam godina kasnije. Majkla Garđula, koga su mediji u Americi prozvali "Holivudskim trbosekom", policija je uhapsila 2008. godine i optužila ga za ubistvo još jedne devojke.

Pokazalo se da je reč o serijskom ubici, a Majkl je ove godine osuđen na smrtnu kaznu.

eston kucer
Youtube 

Ešton je bio u vezi i sa pokojnom glumicom Britani Marfi sa kojom se pojavio u komediji "Upravo venčani". Kučer je navodno nakon samo sedam meseci prekinuo sa Britani jer je želeo da uživa u samačkom životu, što je nju pogodilo, a utehu je pronašla u poslu.

- Uvek je bila u centru pažnje, gde god da se pojavi i prva bi počela da pleše - ispričao je glumac svojevremeno nakon Britanine smrti.

Glumica je preminula 20. decembra 2009. u 33. godini života, ali tačan uzrok i okolnosti njene tragične smrti i dan danas su nerazjašnjeni.

eston kucer i britani marfi
Shutterstock 

Glumica se onesvestila u kupatilu u svom domu u Los Anđelesu. Njena majka Šeron je za američke medije rekla da se danima pre smrti Britani žalila na snažne bolove u stomaku.

Svoju ćerku je pronašla u tri ujutro kako se bori da dođe do daha.

- Molila sam je da ustane, a ona mi je odgovorila: "Mama, ne mogu da dišem. Pomozi mi. Pomozi mi", otkrila je Šeron, iako nikome nije bilo jasno zašto je nije odvela u bolnicu.

demi mur i eston kucer
Shutterstock 

Demi Mur je jedna od onih koja je otvoreno govorila o braku sa Eštonom. Kako je rekla, zbog njega ima traume i dan danas, iako se njihov brak završio 2013. godine.

O detaljima njihovog odnosa, Demi je pisala u memoarima "Inside out book" i nikada nije krila da ju je suprug varao. Među njegovim ljubavnicama bile su poznate dame - Britni Džons i Sara Lil.

Osim toga, Demi je jednom prilikom otkrila da je radila odvratne stvari kako bi mu udovoljila, iako to nije želela. Kada joj je Ešton zatražio se*s u troje, glumica je pristala.

Zbog njihovog raskida, Demi se odala porocima, drogama, alkoholu a imala je i spontani pobačaj.

demi mur i eston kucer
Shutterstock 

Demi je u šestom mesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila bebu koju je čekala sa Kučerom. Ipak, nije odustajala od toga da dobiju dete, te je prošla kroz sedam ciklusa medicinski potpomognute oplodnje, koji su joj doneli mnogo bola.

- Počela sam da zloupotrebljavam lekove za migrenu, ništa preterano, ali pokušavala sam smrviti nešto u sebi, iskopati svoju bol iz sebe, otkrila je.

Tada se predozirala, ali srećom nije izgubila život.

lindzi lohan
Shutterstock 

Kučer je svojevremeno bio u vezi i sa Lindzi Lohan, holivudskom slatkicom poznatoj po filmu "Zamka za roditelje". Bili su zajedno tokom 2005. godine, a Lindzi je nakon toga postala prilično problematična.

Borila se sa zavisnošću od alkohola i droge, te je završila u zatvoru zbog krađe. Njen otac je rekao i da se glumica jednom prilikom predozirala i da ju je korak delio od smrti.

lindzi lohan
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Ešton danas uživa u braku s Milom Kunis sa kojom ima dvoje dece.

Par se upoznao još na snimanju hit serije "Vesele sedamdesete" 1997. godine, a na projektu su počeli da rade kada je Mila imala samo 14, a Ešton 19 godina. Kučer je kasnije u jednom intervjuu rekao da ga tada Kunisova nije privlačila i da je na nju gledao kao na mlađu sestru.

"Mislim da sam joj dao prvi poljubac i on je ovekovečen u televizijskoj seriji. Bilo je to baš čudno. Mislio sam: "Zar ovo nije ilegalno?" Bilo je zaista neprijatno. Imala je 14 godina! Bila mi je poput sestre", ispričao je.

mila kunis i eston kucer s decom
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I Mila je rekla da je Ešton nije privlačio kada je bila tinejdžerka. Ipak, on ju je demantovao.

"Na prvu je mislila da dobro izgledam. Kasnije sam joj postao iritantan jer sam se ponašao kao stariji brat", rekao je glumac. Nakon završene serije, ostali su u kontaktu i tek godinama kasnije sreli su se na jednoj zabavi na kojoj su se poljubili.

Par se venčao 2015. godine, te su potom dobili ćerkicu Vajat (6) i sina Dimitrija (4). 

mila i eston u automobilu
- / Backgrid USA / Profimedia