Lindzi Lohan, simpatična crvenokosa devojčica s pegicama 1998. godine, snimila je film "Zamka za roditelje" i bukvalno preko noći postala popularna.

A kako to obično biva u Holivudu, uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom Lindzi nije znala da se nosi.

Šest godina kasnije pojavila se u filmu "Mean Girls", a potom se okušala i u muzičkim vodama kada je pokušala da postane pevačica, što se neslavno završilo.

Većina njenih poslovnih poduhvata je prepoala - od njene modne marke do lanca restorana u Grčkoj, a veliku pažnju privlačila je svojim skandaloznim ponašanjem.

lindzi lohan nekada
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Zavisnost od kokaina i heroina

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan poznata je po burnom životu, a zluradi komentatori često umeju da tvrde da je njen poročan život ostavio jer izgleda starije nego što to glumica zaista jeste. Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Lindzi iza sebe ima niz skandala, a mnoge vožnja u pijanom stanju najmanje čudi na njenoj listi skandala.

lindzi lohan pod dejstvom alkohola
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Optužbe za krađu

Tu su i brojne optužbe za krađu. Naime, pre nekoliko godina prijateljica ju je tužila,jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

lindzi lohan nekada
Shutterstock 

Prelazak u islam

Tu je i njena slavna lista gde je pobrojala sve holivudske muškarce sa kojima je imala odnose, a tu se našlo njih 36.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala je zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, uplovila je u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje 4 milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta. 

Inače, Muhamed bin Salman ima četiri žene i jedna od njih mu je rodila četvoro dece.

lindzi lohan nedavno uslikana
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Neuspele operacije

Lindzi Lohan je do sada  imala nekoliko hirurških zahvata na licu - doradila je usne, u obraze stavila filere i botoksom ispeglala kompletno lice, zbog čega je u jednom trenutku izgledala kao 'zamrznuta'. Danas ta 35-godišnjakinja radi na svom podkastu, vodi mirniji život i nada se kako su lečenja od alkohola i droge iza nje.

Paparaci su je nedavno uslikali i Lindzi zaista posle dužeg remena izgleda dobro, a koliko se promenila tokom svih ovih godina, i kakve su posledice na nju ostavili poroci, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Lindzi Lohan nekad i sad