Poznati holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis pre nekoliko meseci šokirali su javnost kada su otkrili da decu kupaju tek kada se vidi da su prljava.

Mila je tom prilikom opravdala svoje postupke sopstvenim iskustvom.

"Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala", rekla je glumica i dodala:

"Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente."

Nakon što se u javnosti podigla ogromna prašina, Ešton i Mila u više navrata su se našalili na društvenim mrežama, pa čak i snimali kako kupaju decu, nakon čega su priče da su loši roditelji uminule.

Sada je Mila otvorila dušu priznavši da iako se u većini vaspitnih metoda i odluka slaže sa svojim suprugom, zbog jedne odluke napravila je ogroman problem u svom braku.

mila kunis o roditeljstvu
printscreen/youtube 

Kako tvrdi, to je možda i najveći promašaj nje kao roditelja i to nakon što je naučila svoju ćerku kako da reaguje kada je neko gurne ili udari.

"U predškolskom je bila neka devojčica koja nije bila previše fina i gurnula je moju ćerku", započela je glumica.

"Moja ćerka je došla do mene i bila u fazonu "ta devojčica me je gurnula", a ja sam je instinktivno pitala "Da li si i ti gurnula nju?", a moja ćerka je rekla "Ne""".

"Savetovala sam je da je sleći put gurne jače", rekla je Mila. Međutim, njen suprug bio je zgrožen ovim "savetom". Kako je glumica otkrila, kasnije su se prepirali oko ove teme, otkrivši da je Ešton govorio da se "nasilje ne rešava nasiljem".

mila kunis ucila je cerku da udari decu
printscreen/youtube 

"Iz ovog ugla sada, vidim da sam pogrešila", rekla je Mila priznavši da je tek kasnije shvatila šta je njen suprug pokušavao da joj kaže, te da srećom njena ćerka nije konfliknta ličnost, te da sukobe rešava na druge načine.