Demi Mur (58) svojevremeno je pristajala na razne stvari kako bi udoviljila tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru (43), od toga da zbog njega nije pričala sa ćerkom, do toga da je pristajala na grupni se*s.

O detaljima njihovog odnosa, Demi je pisala u memoarima "Inside out book".

Kako je ovih dana to bila tema svih medija, taj podatak je došao i do Borne Kotromanić (50) bivše modne dizajnerke i blogerke iz Hrvatske.

Ona je jednom prilikom bila u društvu slavnog para, a sada se prisetila njihovog susreta. Kako kaže tada nije razumela njegovo nabacivanje, ali nakon detalja koje je Demi otrkila sve joj je postalo mnogo jasnije.

borna kotromanic
Instagram 

"Kada sam s njima sedela za stolom na jednom događaju u Majamiju 2007. godine, nisam jasno shvatala Eštonove signale.

Zbunjivalo me s obzirom da je Demi sedila pored njega, čak sam kasnije to prepričavala svojim sinovima pa smo ponekad šalili na račun toga. Tek sad mi je jasno i čemu se tu zapravo radilo", prokomentarisala je na svom Instagram profilu.

demi mur i eston kucer
Shutterstock 

"Demi je radila sve što je Ešton hteo jer je želela da mu dokaže da je zabavna osoba. Tražio je između ostalog od nje da urinira po njemu, a zbog toga i danas ima traume", otkrila je.

"Želim da zauvek ostanem zbunjena tim svetom toliko drukčijim od mog", poručila je zgrožena Borna.

Instagram Borna Kotromanić

S njome su se složili mnogi korisnici društvenih mreža koji su ostali zaprepaščeni ovakvim saznanjem.

"Poremećeni umovi. Šta je sve radila zbog njega...", "I bolje što ga je ostavila", "Da li je moguće da se tako ponižavala?", "Zgrožena sam dokle neki ljudi idu", pisali su korisnici društvenih mreža.

Inače, Borna može da se pohvali titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda s multimilionerom Lukom Rajićem 2004. godine.